Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır hocam sağolunvalla hiç logo çizmedim ne deseö noiBence 1. güzel durmuş kullanılabilir
tamamdır hocam sağolunvalla hiç logo çizmedim ne deseö noiBence 1. güzel durmuş kullanılabilir
karanlıkta yazdığım için sonlara doğru patates olmuş düzelttimtamamdır hocam sağolun
Eğer önerilere açıksanız 1. Fotoğrafdakini birde origami misali yapmanız daha hoş olabilirAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hangisi size göre daha iyi logo şömine sektörü için hazırlanacak daha önce konu açmıştım en sevilen font ile yaptım
origami misali derken anlayamadım hocamEğer önerilere açıksanız 1. Fotoğrafdakini birde origami misali yapmanız daha hoş olabilir
sağolun hocam öneriniz var mıoyum 1 den yana
sağolun hocam öneriniz var mı1. daha güzel
1 iyi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hangisi size göre daha iyi logo şömine sektörü için hazırlanacak daha önce konu açmıştım en sevilen font ile yaptım
2'inci Olanın Harflere Gölge Eklersen 10 Numar Olur .Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sağolun hocam öneriniz var mı1 iyi.
sağolun hocam öneriniz var mı1. Si en hoşu
nasıl yani hocam çizerek gösterebilir misiniz?2'inci Olanın Harflere Gölge Eklersen 10 Numar Olur .
neredeyse aynı ama değil fark belli oluyor