Hangi ekran kartini secmeliyim

Bilal Efe

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
11000
Merhaba simdi sari sitede 3060 Ti buldum ama satici cok iyi bir aciklama yapmis yani ekran karti cok temiz fakat sizce sifir mi yoksa bu dedigim karti mi almalıyım kartin fiyati 9000 lira belki pazarlik yapar ama emin degilim yani size soruyorum bunu mu almak mi yoksa baska bir tane mi AMD NVIDIA fark etmez fikrinize acigim maksimum bütçem 11 bine cikabilir.

Merhaba simdi sari sitede 3060 Ti buldum ama satici cok iyi bir aciklama yapmis yani ekran karti cok temiz fakat sizce sifir mi yoksa bu dedigim karti mi almalıyım kartin fiyati 9000 lira belki pazarlik yapar ama emin degilim yani size soruyorum bunu mu almak mi yoksa baska bir tane mi AMD NVIDIA fark etmez fikrinize acigim maksimum bütçem 11 bine cikabilir.
rx6800, rx6800xt alabilirsin. Sakın 4060 gibi çöp bir karta para verme
Nvidia tarafında ise rtx3080 bulunabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gpu world türkiye grup
1712392830252.png

9000 TL ye 3060 Ti alınmaz tabikide.

Evet ikinci el almak çok güvensiz hissettiriyor daha güçlü kart ama emin değilim

bunlar garantisiz + mining çıkması kartlar hep
Miningli kart olunca bir şey olmaz test yapıp alıyorsun zaten. Ben kaçtane miningli kart kullandım şuankide aynı şekil sıkıntısı yok %30 fanlarda 60 derece

alınmaz 4060 3060 ti bu fiyata rx 6800xt rx 3070 ti-3080 bakılabilinir

Miningli kart olunca bir şey olmaz test yapıp alıyorsun zaten. Ben kaçtane miningli kart kullandım şuankide aynı şekil sıkıntısı yok %30 fanlarda 60 derece
nası yani kartı bir kere test edince sonradan bozulma ihtimali ortadan kalkıyor mu, bu kadar saçma bir şey duymamıştım.

nası yani kartı bir kere test edince sonradan bozulma ihtimali ortadan kalkıyor mu, bu kadar saçma bir şey duymamıştım.
Bir kartın bozulma ihtimalı kaç sence? ekran kartı 2-3 yılda bozulmaz garantili alsanda bozulabilir şans işi ha garanti istersen amd tarafında rx6800 bulabilir

O paralara 3070ti-3080 var. Olmazsa 6800 de alınır

bir kere test edince bozulma ihtimali diye saçma bir şeymi var hocam ona bakılırsa 0 karttada arıza çıkabilir ayrıca miningli kart alınmaz algınızı yıkın fiyatı ona göreyse alınır

Geri