İphone x s max hala alınır mı?

Reaksiyon skoru
3
Eski usül kayıtlı sorunsuz iphone x s max 64 gb var alınır mı? sizce sadece batarya değişmiş orjinal değil batarya günü cıkarıyormuş ama 10k fiyat istiyor

yaaaaaani. tamir gormediyse alinir ya

Eski usül kayıtlı sorunsuz iphone x s max 64 gb var alınır mı? sizce sadece batarya değişmiş orjinal değil batarya günü cıkarıyormuş ama 10k fiyat istiyor
İkinci el 1 yıl garantililer de benzer fiyatta.

Takip edince bulunuyor outlet veya ikinci el 1 yıl garantili.
Bulamazsın bu fiyata. Face ID ölü olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınır uygun fiyat.

Kanka iOS kullanıcısıysan, ille de iOS olsun da modeli düşük olur diyorsan alınır bir kaç sene götürür. Ama android işletim sisteminden sırf iPhone olsun taştan olsun diye alıyorsam alınmaz. Ben yıllardır telefonu iPhpne tercih ederim. Durumum 13-14-15 yetmediği için telefon almak zorunda kalsam yüksek ihtimak X yada 11 alır kullanır geçerdim. Telefondan ne istediğin çok önemli aslında. Sırf intada dolanacaksan iPhone 7 bile alınır. Bende 14 pro var ve ne yapıyorsun diyorsan WP'den mesaj atıyor ve arada bir intagrama giriyorum. Sadece bu ikisi için olsaydı 14 pro almazdım. Ama Yabanda Yabancı diye bir kamp kanalı açtım. Bunlar için video çıkarmaya başladım. İyi bir kamerası olduğu için aldım. Video çekmeyecek olsam inan bana asla almazdım. iPhone X yada 11 alır geçerdim.

Geri