Corolla Kaputta 2 Tane Su Kabı Var?

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,315
2020 model corolla aldım iyi güzel hybrid araba ama kaputta 2 tane su kabı var bunların soldaki ney sağdaki ney yardımcı olabilecek var mı

Bir tanesi hybrid sistemin soğutma sıvısı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aracın sağ çamurluğunun oradaki kaputu açınca solda kalan motor soğutma sıvısı haznesi. Önde bulunan ise hybrid sistemin soğutma sıvısı haznesi

Bir tanesi hybrid sistemin soğutma sıvısı.

Aracın sağ çamurluğunun oradaki kaputu açınca solda kalan motor soğutma sıvısı haznesi. Önde bulunan ise hybrid sistemin soğutma sıvısı haznesi
bunların içinde full pembe bir şey var önceki sahibi sadece antifriz mi yoksa antifriz+su mu koyduğunu nasıl anlayabilirim

bunların içinde full pembe bir şey var önceki sahibi sadece antifriz mi yoksa antifriz+su mu koyduğunu nasıl anlayabilirim
Onlar konsantre antifriz. Fabrika da kullanıma hazır antifriz kullanıyor. Su eklemene vs. Gerek yok.
Su katılmadığını renginden anlarsın.
Eksikse antifriz eklersen daha iyi olur

Son düzenleme:
Organik antifriz o pembe dediğin.
iyi bir şey mi yani

Onlar konsantre antifriz. Fabrika da konsantre kullanıyor. Su eklemene vs. Gerek yok.
Su katılmadığını renginden anlarsın.
Eksikse antifriz eklersen daha iyi olur
yok Maxın bile üzerinde de yola çıkacağım için sorayım dedim bir de bazı yerlerde şey gördüm full antifriz kullanırsanız motoru eline alırsınız gibi şeyler doğru mu? bir de bataryanın ömrünün ne kadar kaldığını nerden öğrenebilirim

iyi bir şey mi yani

yok Maxın bile üzerinde de yola çıkacağım için sorayım dedim bir de bazı yerlerde şey gördüm full antifriz kullanırsanız motoru eline alırsınız gibi şeyler doğru mu? bir de bataryanın ömrünün ne kadar kaldığını nerden öğrenebilirim
Bataryanın ömrü kolay kolay bitmez. Bitse araba çalışmaz. Arka koltuğun altında sağ tarafta sigorta var. Sigorta atar. Araç çalışmaz.
Nereden öğrenebilirsin bilmiyorum
Ful antifriz kullanmak sıvının kaynama ve donma noktalarının istenmeyen seviyede olmasına neden olur bu yüzden konsantre kullanılır.

Bataryanın ömrü kolay kolay bitmez. Bitse araba çalışmaz. Arka koltuğun altında sağ tarafta sigorta var. Sigorta atar. Araç çalışmaz.
Nereden öğrenebilirsin bilmiyorum
Ful antifriz kullanmak sıvının kaynama ve donma noktalarının istenmeyen seviyede olmasına neden olur bu yüzden konsantre kullanılır.
benim arabamdaki doğru mu ne yapacağımı bilmiyorum Allah rızası için bir yardım et be full pembe bir şey var bunu eksildiği zaman sadece pembe antirifiz mi koyacağım yoksa 50 su 50 antifirz olarak mı

benim arabamdaki doğru mu ne yapacağımı bilmiyorum Allah rızası için bir yardım et be full pembe bir şey var bunu eksildiği zaman sadece pembe antirifiz mi koyacağım yoksa 50 su 50 antifirz olarak mı
eski sahibine sormadım da nasıl kullandın antifirizi diye

Aracındaki doğru dostum. O kolay kolay eksilmez. Hortum patlarsa , kaçak olursa vs. Eksilir. Aracında sıvı eksilirse konsantre antifriz alacaksın ve 50 50 koyacaksın veya kullanıma hazır antifriz alıp su eklemeyeceksin

Son düzenleme:
iyi bir şey mi yani

Evet iyi bişey ve olması gereken. Korkacak Bir durum yok.

Aracındaki doğru dostum. O kolay kolay eksilmez. Hortum patlarsa , kaçak olursa vs. Eksilir. Aracında sıvı eksilirse konsantre antifriz alacaksın veya normal kırmızı antifriz alıp 50 50 koyacaksın
şimdi yanlışmı anladım pembe alırsam hepsini su katmadan koyabilirim kırmızı alırsam 50 50 yapmam lazım peki pembenin üstüne kırmızı koyulur mu?

şimdi yanlışmı anladım pembe alırsam hepsini su katmadan koyabilirim kırmızı alırsam 50 50 yapmam lazım peki pembenin üstüne kırmızı koyulur mu?
Dostum pembe antifriz yok. Kırmızı antifriz bu. Rengi açılabilir veya koyulaşabilir bu koyulan markadan markaya değişir genelde. Burada renk değil konsantre olması önemli. Aracına kırmızı renkli antifriz koyacaksın.
Kullanıma hazır antifriz olursa direkt koy hiç bir şey ekleme. Konsantre ise kutudaki kullanma kılavuzuna göre koy

Son düzenleme:
Şuan hiçbir sorun yok. Kışa girmeden kontrol ettir. Organik antifriz koydur. Kaliteli olsun Yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,926
Üyeler
188,341
Son üye
1rebefsanesi
Geri