berkauaslan49
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 475
İphone 12 pro max yurtdisi cift sim pil 78 13 bin lira pili dusuk ama fiyati guzel alinir mi
bence alınmaz ama bütçen o kadarsa alamanı öneririmİphone 12 pro max yurtdisi cift sim pil 78 13 bin lira pili dusuk ama fiyati guzel alinir mi
Butcem okadar maalesefbence alınmaz ama bütçen o kadarsa alamanı öneririm
O zaman almanı öneririm iyi telefonButcem okadar malesef
Yok dostum13k Tecno Camon 20 Pro 5G 8/256 dusunebilirsin.
Pilden dolayı pahalı kardom. 300 Euro civarı olması lazım dediğin şekilde iPhone'ların. 270 300 arası. 13 bin çok yüksek.İphone 12 pro max yurtdisi cift sim pil 78 13 bin lira pili dusuk ama fiyati guzel alinir mi
diger ilanlara kiyasla cok ucuz fiyatiPilden dolayı pahalı kardom. 300 Euro civarı olması lazım dediğin şekilde iPhone'ların. 270 300 arası. 13 bin çok yüksek.
Ben hocam yurtdışı diyince yurtdışından alacan 2. El sandım. O yüzden böyle bir şey dedim. TR içinde nasıldır tam emin değilim fiyatlardiger ilanlara kiyasla cok ucuz fiyati
Almaİphone 12 pro max yurtdisi cift sim pil 78 13 bin lira pili dusuk ama fiyati guzel alinir mi
Niye
Bütçen atabiliyor ise daha farklı modeller bakılabilir yd piyasasını bilmiyorum ama pil çok düşük benceİphone 12 pro max yurtdisi cift sim pil 78 13 bin lira pili dusuk ama fiyati guzel alinir mi