CAT 6 Ethernet Kablosu önerisi

Bütçe olsa öneririm de 60 tl ye sadece bu satılıyor. Al geç

Bütçe olsa öneririm de 60 TL ye sadece bu satılıyor. Al geç
Hocam modemi uzak yere koydum bir kablo var bende Cat 6 25m fakat uçları kırık. Bu alıcağım kablonun uçlarını söküp buna taksam olur mu acaba?

Dagha önce yapmadım kolay olmaz yapması .Yt den videosuna bakın yapilabilecek birseye benziyorsa denersiniz.
CAT6 Ethernet LAN Ağ Network Patch Kablo 2 M 49,99 TL yerine 44 TL
Bu Ürüne de bakabilirsin. 2m fena olmaz 44tl

Dagha önce yapmadım kolay olmaz yapması .Yt den videosuna bakın yapilabilecek birseye benziyorsa denersiniz.
CAT6 Ethernet LAN Ağ Network Patch Kablo 2 M 49,99 TL yerine 44 TL
Bu Ürüne de bakabilirsin. 2m fena olmaz 44tl
Elektrikçi arkadaş var ona yaptıracam. Ek yapacağım için internet hızı düşer mi acaba?

UGREEN marka bakın hocam

Elektrikçi arkadaş var ona yaptıracam. Ek yapacağım için internet hızı düşer mi acaba?
Muhtemelen düşmez ama renkleri doğru bağlamak lazım. Dediğin gibi elektrikçilerde onun makinası var götür 2 dk da kafa basarlar ona

Hocam modemi uzak yere koydum bir kablo var bende Cat 6 25m fakat uçları kırık. Bu alıcağım kablonun uçlarını söküp buna taksam olur mu acaba?
Uçlarını söküp tekrar takamazsın yeni uç alman gerek. Ayrıca o uçları takmak için alet gerekiyor dümdüz öyle takmak diye bir şey yok. Bilgisayarcıya götür kabloyu 2dk da takarlar

madem kablon var git bi hırdavatçıya 3 5 liraya yeni baş takar

Geri