FENERBAHÇE ELENDİ! ŞİMDİ NE OLACAK?

Ağzından tek kelime çıkarda avazım çıktığı kadar bağırır ve söverim hem kupa maçına çıkma avrupada elen delirdim arkadaş adamlarda ne kanser oynuyormuş bacao ya helal olsun.

şu takım bu ligde bu panı aldıysa bu ligin araştırılması lazım. son dakika penaltılarla en az 10 maç hakkı olmadan puanlar aldı. izlerken delirdim feneri tuttum yunanlıları tutacak degilim. ama maçı izledigime pişman oldum. fredi falan çıkardı. bonucciyi soktu son dakika böyle hoca olmaz olsun. ne demişler fenerli misin Allah başka dert vermesin harbiden ben bu kadar dellendiysem fenerli arkadaşlar kim bilir nasıl dellenecek. elin yunanlılarını sevindirdiniz ya!!

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
İsmail Kartal tam bı **********

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
şu takım bu ligde bu panı aldıysa bu ligin araştırılması lazım. son dakika penaltılarla en az 10 maç hakkı olmadan puanlar aldı. izlerken delirdim feneri tuttum yunanlıları tutacak degilim. ama maçı izledigime pişman oldum. fredi falan çıkardı. bonucciyi soktu son dakika böyle hoca olmaz olsun. ne demişler fenerli misin Allah başka dert vermesin harbiden ben bu kadar dellendiysem fenerli arkadaşlar kim bilir nasıl dellenecek. elin yunanlılarını sevindirdiniz ya!!
Krunici aldı dedim hay ananı arvadını gene girdi b"k tanesi batshuai nin gölünü de saymadı.

Ağzından tek kelime çıkarda avazım çıktığı kadar bağırır ve söverim hem kupa maçına çıkma avrupada elen delirdim arkadaş adamlarda ne kanser oynuyormuş bacao ya helal olsun.
Hiçbir şey yapmadılar maçta hiçbir şey ya gerçekten bukadar ölü olunmaz. Futbolcuları geçtim yav taraftar hiçbir şey yapmıyorsun ıslık çal be ıslık

Eveeeet arkadaşlar Fenerbahçe konferans kupasından da elendi buna yorumunuz nedir? Ali KOÇ ne gibi bir bahane üretir sizce? Fenerli kardeşlerim Allah size büyük sabır versin ben bile dayanamıyorum artık.
Ağzından tek kelime çıkarda avazım çıktığı kadar bağırır ve söverim hem kupa maçına çıkma avrupada elen delirdim arkadaş adamlarda ne kanser oynuyormuş bacao

ya helal olsun.
ferdi ismal fred olmasa zaten oynaymazdık
şu kaloriferciyi bi gönderemedik aga ya valla
şampiyonlukta gidersen bundan sonra beni forumda göremezsiniz

Adam krunic i oyuna daha ne yapsın djajdkafmsm şaka gibi bir adam ya lan karşı taraf ta yoruldu yok mu oralarda kıvrak bir isim defans arkası koşacak

Hiçbir şey yapmadılar maçta hiçbir şey ya gerçekten bukadar ölü olunmaz. Futbolcuları geçtim yav taraftar hiçbir şey yapmıyorsun ıslık çal be ıslık
Nasıl yapmadık hocam ilk yarıyı ve ikinci yarının bi kısmını ful adamların yarısahasında geçirdik ama sonuç alamadık
çalışkan arı bal yapmadıktan sonra ne işe yarar

Merak etmeyin hiç bişey olmaz. Fenere Fetö operasyonuydu, Aziz Yıldırımın indirilmesi Ali Koç un getirilmesiydi falan bunlar boşuna değil. Bunlar sever Yunanları, ha Fener kazanmış ha Yunan kazanmış. Bunlara farketmez, sevinmişlerdir.

Nasıl yapmadık hocam ilk yarıyı ve ikinci yarının bi kısmını ful adamların yarısahasında geçirdik ama sonuç alamadık
çalışkan arı bal yapmadıktan sonra ne işe yarar
Güzel kardeşim adamların yarı sahasında pas yapıyorsun hani sonuç nerde? Bak bu kendini avutma kafa yapısından dolayı olmuyor işte. Ya yok yok golden sonra kaç tane tehlikeli pozisyonun var? Adamların 1 pozisyonda 2 tehlikeli gol şansı oldu sen ne yaptın hiçbir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,412
Üyeler
193,026
Son üye
Ramiz40
Geri