therio016 80+ Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 140 Reaksiyon skoru 15 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 •KoRkMaZ• yazmış: hem internetten hem de uygulamadan ödemeyi denediniz mi Devamı için tıklayın... Evet denedim olmuyor galiba Spotifyden ip ban falan yedim herhalde hiçbir şekilde kabul etmiyor arkadaşlarımın telefonlarından deneyeceğim bakalım
•KoRkMaZ• yazmış: hem internetten hem de uygulamadan ödemeyi denediniz mi Devamı için tıklayın... Evet denedim olmuyor galiba Spotifyden ip ban falan yedim herhalde hiçbir şekilde kabul etmiyor arkadaşlarımın telefonlarından deneyeceğim bakalım
•KoRkMaZ• 80+ Silver Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 2,400 Reaksiyon skoru 819 19 Nisan 2024 #15 therio016 yazmış: Evet denedim olmuyor galiba Spotifyden ip ban falan yedim herhalde hiçbir şekilde kabul etmiyor arkadaşlarımın telefonlarından deneyeceğim bakalım Devamı için tıklayın... gizli bir pencere açıp tekrar dene
therio016 yazmış: Evet denedim olmuyor galiba Spotifyden ip ban falan yedim herhalde hiçbir şekilde kabul etmiyor arkadaşlarımın telefonlarından deneyeceğim bakalım Devamı için tıklayın... gizli bir pencere açıp tekrar dene
therio016 80+ Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 140 Reaksiyon skoru 15 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 •KoRkMaZ• yazmış: gizli bir pencere açıp tekrar dene Devamı için tıklayın... Onu da denedim sonra Tor tarayıcıyla da satın almayı denedim oda olmadı
•KoRkMaZ• yazmış: gizli bir pencere açıp tekrar dene Devamı için tıklayın... Onu da denedim sonra Tor tarayıcıyla da satın almayı denedim oda olmadı
•KoRkMaZ• 80+ Silver Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 2,400 Reaksiyon skoru 819 19 Nisan 2024 #17 therio016 yazmış: Onu da denedim sonra Tor tarayıcıyla da satın almayı denedim oda olmadı Devamı için tıklayın... internet bağlantınızı değiştirerek denediniz mi örn wifi
therio016 yazmış: Onu da denedim sonra Tor tarayıcıyla da satın almayı denedim oda olmadı Devamı için tıklayın... internet bağlantınızı değiştirerek denediniz mi örn wifi
therio016 80+ Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 140 Reaksiyon skoru 15 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 •KoRkMaZ• yazmış: internet bağlantınızı değiştirerek denediniz mi örn wifi Devamı için tıklayın... Mobil veriyle de denedim olmadı komşumun internetine de bağlandım ordan da denedim hiçbirinden olmadı
•KoRkMaZ• yazmış: internet bağlantınızı değiştirerek denediniz mi örn wifi Devamı için tıklayın... Mobil veriyle de denedim olmadı komşumun internetine de bağlandım ordan da denedim hiçbirinden olmadı
•KoRkMaZ• 80+ Silver Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 2,400 Reaksiyon skoru 819 19 Nisan 2024 #19 therio016 yazmış: Mobil veriyle de denedim olmadı komşumun internetine de bağlandım ordan da denedim hiçbirinden olmadı Devamı için tıklayın... ödemeyi yapmış olabilir misiniz hesabınıza girip çalmayı denediniz mi
therio016 yazmış: Mobil veriyle de denedim olmadı komşumun internetine de bağlandım ordan da denedim hiçbirinden olmadı Devamı için tıklayın... ödemeyi yapmış olabilir misiniz hesabınıza girip çalmayı denediniz mi
therio016 80+ Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 140 Reaksiyon skoru 15 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #20 •KoRkMaZ• yazmış: ödemeyi yapmış olabilir misiniz hesabınıza girip çalmayı denediniz mi Devamı için tıklayın... Hesabıma premium gelmemiş çalmaya çalışınca reklam giriyor araya
•KoRkMaZ• yazmış: ödemeyi yapmış olabilir misiniz hesabınıza girip çalmayı denediniz mi Devamı için tıklayın... Hesabıma premium gelmemiş çalmaya çalışınca reklam giriyor araya
•KoRkMaZ• 80+ Silver Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 2,400 Reaksiyon skoru 819 19 Nisan 2024 #21 therio016 yazmış: Hesabıma premium gelmemiş çalmaya çalışınca reklam giriyor araya Devamı için tıklayın... son bir şey daha soruyorum haha kartlarınız mastercard mı troy kart mı
therio016 yazmış: Hesabıma premium gelmemiş çalmaya çalışınca reklam giriyor araya Devamı için tıklayın... son bir şey daha soruyorum haha kartlarınız mastercard mı troy kart mı
therio016 80+ Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 140 Reaksiyon skoru 15 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 •KoRkMaZ• yazmış: son bir şey daha soruyorum haha kartlarınız mastercard mı troy kart mı Devamı için tıklayın... Mastercard ve visa Troy kullanmıyorum
•KoRkMaZ• yazmış: son bir şey daha soruyorum haha kartlarınız mastercard mı troy kart mı Devamı için tıklayın... Mastercard ve visa Troy kullanmıyorum
•KoRkMaZ• 80+ Silver Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 2,400 Reaksiyon skoru 819 19 Nisan 2024 #23 therio016 yazmış: Mastercard ve visa Troy kullanmıyorum Devamı için tıklayın... Olmuyorsa operatör ile ödeme yap o da mı olmuyor
therio016 yazmış: Mastercard ve visa Troy kullanmıyorum Devamı için tıklayın... Olmuyorsa operatör ile ödeme yap o da mı olmuyor
therio016 80+ Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 140 Reaksiyon skoru 15 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #24 •KoRkMaZ• yazmış: Olmuyorsa operatör ile ödeme yap o da mı olmuyor Devamı için tıklayın... O seçenek yok kankam sadece kart ile ödeme seçenekleri var
•KoRkMaZ• yazmış: Olmuyorsa operatör ile ödeme yap o da mı olmuyor Devamı için tıklayın... O seçenek yok kankam sadece kart ile ödeme seçenekleri var
•KoRkMaZ• 80+ Silver Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 2,400 Reaksiyon skoru 819 19 Nisan 2024 #25 therio016 yazmış: O seçenek yok kankam sadece kart ile ödeme seçenekleri var Devamı için tıklayın... Mümkün değil ben ödemeyi öyle yapıyorum hattın faturalı mı
therio016 yazmış: O seçenek yok kankam sadece kart ile ödeme seçenekleri var Devamı için tıklayın... Mümkün değil ben ödemeyi öyle yapıyorum hattın faturalı mı
therio016 80+ Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 140 Reaksiyon skoru 15 20 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #26 •KoRkMaZ• yazmış: Mümkün değil ben ödemeyi öyle yapıyorum hattın faturalı mı Devamı için tıklayın... Evet şimdi baktım öyle ödeme varmış onu denedim oldu Şuan aldım ama 2 aylık teşekkür ederim
•KoRkMaZ• yazmış: Mümkün değil ben ödemeyi öyle yapıyorum hattın faturalı mı Devamı için tıklayın... Evet şimdi baktım öyle ödeme varmış onu denedim oldu Şuan aldım ama 2 aylık teşekkür ederim