Kaçırmasan İyiydi .Xiaomi redmi watch 3 modeli ni araştırdım hoşuma gitti ama önemli olan benim için öncelik kalp ritmi ölçeri gerçeğe en yakın ölçen bir saat arıyorum sizlere de danışmak istedim kalp ritmi de sağlık problemleri için
forum.donanimarsivi.com
:/Kaçırmasan İyiydi .
❌İndirim Bitti! - Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46MM | 2999TL
Fiyatı bana çok uygun geldi mutlaka bir göz atın. https://www.dr.com.tr/Elektronik/Samsung-Galaxy-Watch4-CLASSIC-46MM-Siyah-SM-R890NZKATUR/Telefon/Giyilebilir-Teknoloji/Akilli-Saatler/urunno=0001967247001forum.donanimarsivi.com
Burdan Alabilirsin Yinede .
![]()
Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 Mm Akıllı Saat Siyah - A101
Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 Mm Akıllı Saat Siyah ürününü A101 güvencesiyle en uygun fiyata satın almak için hemen tıklayın!www.a101.com.tr
Güzel Saat Alabilirsin
2.el samsung al başka da hiçbir önerim yok şiddetle samsung öneriyorum.Xiaomi redmi watch 3 modeli ni araştırdım hoşuma gitti ama önemli olan benim için öncelik kalp ritmi ölçeri gerçeğe en yakın ölçen bir saat arıyorum sizlere de danışmak istedim kalp ritmi de sağlık problemleri için
Eskiden Samsung Watch 3 kullandım Şuanda Apple Watch 8 kullanıyorum ikisini koluma taktığımda kalp atış değerleri arasında 1-2 bpm fark oluyor bazen hiç fark olmuyor aynı sonucu gösteriyorlar fiyat performans bakımından Samsung derimWatch 4 klasik önermiş Bi arkadaş kullandınız mı hiç tecrübe eden varmı dediğim gibi kalp ritmi şeyi çok önemli benim için
Hmm anladım hocam teşekkür ederim bunun gibi bir kaç yoruma dah a ihtiyacım varEskiden Samsung Watch 3 kullandım Şuanda Apple Watch 8 kullanıyorum ikisini koluma taktığımda kalp atış değerleri arasında 1-2 bpm fark oluyor bazen hiç fark olmuyor aynı sonucu gösteriyorlar fiyat performans bakımından Samsung derim
benim saatim samsung s3 frontier. eski bir saat. benimkinin sensörü bozuk ama diğer her şeyinden memnunum. o yüzden samsung dışı önermiyorum.Watch 4 klasik önermiş Bi arkadaş kullandınız mı hiç tecrübe eden varmı dediğim gibi kalp ritmi şeyi çok önemli benim için
bulursanız watch 4 serisi alın yoksa watch 3 serisindenMesela hangi modeller önerirsin hocam
bezel dediği classic modelde fiziksel şekilde elinle tutup çeviriyorsun. diğerinde ekranın dış kısmında dokunmatik şekilde çeviriyorsun youtubedan izlersen anlarsın.Watch 4 ve watch 4 clssic modellerine bakıyorum aralarında bezel farkı varmış tam olarak ne biliyormusunuz hocam