Ortalama bütçeyle bisiklet önerisi

Phonchik

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar 1.76 Boy 85 kilogram için bisiklet önerisi istiyorum pek anlamadığım için açıklayıcı olursanız sevinirim bütçe değişken olmakla birlikte 5-6K civarı.

Genellikle şehir içi spor ve ulaşımda kullanacağım.

Selamlar 1.76 Boy 85 kilogram için bisiklet önerisi istiyorum pek anlamadığım için açıklayıcı olursanız sevinirim bütçe değişken olmakla birlikte 5-6K civarı.

Genellikle şehir içi spor ve ulaşımda kullanacağım.
Örnek olarak atıyorum hocam şehir de vesaire daha rahat edersin bu lastiklerle.
Bir de bunu atıyorum örnek olsun diye. Bunla da rahat olursunuz şehir içi ama vites arttırıp bacakları biraz zorlamak amaçlı hızlı gitmek isterseniz bu pekte uygun değil. Vites sayısından da anlaşılır zaten. Katlanılır zaten taşıma da vesaire bir yere koyacağınız zaman daha rahat edersiniz.

Örnek olarak atıyorum hocam şehir de vesaire daha rahat edersin bu lastiklerle.
Bir de bunu atıyorum örnek olsun diye. Bunla da rahat olursunuz şehir içi ama vites arttırıp bacakları biraz zorlamak amaçlı hızlı gitmek isterseniz bu pekte uygun değil. Vites sayısından da anlaşılır zaten. Katlanılır zaten taşıma da vesaire bir yere koyacağınız zaman daha rahat edersiniz.
Teşekkür ederim attıklarınızı inceleyeceğim farklı önerilere de açığım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız 20 jant küçük değil mi hocam ? pek anlamadığım için soruyorum.

Teşekkür ederim attıklarınızı inceleyeceğim farklı önerilere de açığım.

Yalnız 20 jant küçük değil mi hocam ? pek anlamadığım için soruyorum.
Küçük hocam o yüzden dedim fazla hızlı gidemezsiniz diye + vites sayısı da az.

Hocam bu iki model hakkında görüşünüz nedir ? alınır mı sizce ?

Hocam bu iki model hakkında görüşünüz nedir ? alınır mı sizce ?
İkincisi alınır, birincisi hantal kalır. Yeni Salcano'ları pek beğenmiyorum ama bu fiyatta da farklı bir seçenek yok yani diğer markalarda aşağı yukarı aynı vites setini kullanıyor olacak.
İkinci el de daha iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz ama sıfır olsun, bakımını da yapar rahatıma bakarım derseniz dediğim gibi 2. attığınız olabilir.

Çok teşekkürler <3

İkincisi alınır, birincisi hantal kalır. Yeni Salcano'ları pek beğenmiyorum ama bu fiyatta da farklı bir seçenek yok yani diğer markalarda aşağı yukarı aynı vites setini kullanıyor olacak.
İkinci el de daha iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz ama sıfır olsun, bakımını da yapar rahatıma bakarım derseniz dediğim gibi 2. attığınız olabilir.

Hocam bana ne önerirsiniz boyum 169 günlük kullanmak için alcam kaldırım taşında bisiklet yolunda kullanacağım bütçe 5 6 k

Hocam bana ne önerirsiniz boyum 169 günlük kullanmak için alcam kaldırım taşında bisiklet yolunda kullanacağım bütçe 5 6 k
Yani bunun için yeni konu açmanız daha mantıklı olur. Bisiklet konusunda ortalama bir bilgiye sahip olsam bile benimde söyleyebileceğim şeyler kısıtlı olacağından ötürü başka bir bileninde yorumu önemli olur tabii ama arkadaşa önerdiğim gibi bu fiyatlarda 2. el benim açımdan daha mantıklı olur ve çok tavsiye etmesem bile küçük olması, taşınılabilirliği ve hantal bir dağ bisikleti lastiği olmadığı için akıcılığı ile günlük kullanımda bu tip önerebilirim.
Ya da bir diğer önerdiğim model olarak:
(illa bunlar olacak diye bir şey yok ben model olarak örnek veriyorum.)

Yani bunun için yeni konu açmanız daha mantıklı olur. Bisiklet konusunda ortalama bir bilgiye sahip olsam bile benimde söyleyebileceğim şeyler kısıtlı olacağından ötürü başka bir bileninde yorumu önemli olur tabii ama arkadaşa önerdiğim gibi bu fiyatlarda 2. el benim açımdan daha mantıklı olur ve çok tavsiye etmesem bile küçük olması, taşınılabilirliği ve hantal bir dağ bisikleti lastiği olmadığı için akıcılığı ile günlük kullanımda bu tip önerebilirim.

Ya da bir diğer önerdiğim model olarak:

(illa bunlar olacak diye bir şey yok ben model olarak örnek veriyorum.)
Konu açtım cevap veren yok sıfır alacağım

Bisiklet iyi hoş ama istanbul da kullanılmıyor ya her yer yokuş, çok istiyorum bisiklet almayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,160,908
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri