🔥İndirim Anker Soundcore Q45 3429₺

fiyattan bağımsız olarak alınır mı tavsiye eder misiniz muadillerine göre

Amazon üzerindede aynı fiyat, satış sonrası desteği nedeniyle Amazondan almak daha mantıklı olur.

Q30 aldım soldan daha fazla olmak üzere iki kulaktan da sanki içinde ekmek kırıntısı var gibi ses geliyor. Evimin sahile bakan cephesinde kendi kendine mod değiştiriyor. Servise yollayıp iade almayı denemeyi planlıyorum buna geçilir mi

Q30 aldım soldan daha fazla olmak üzere iki kulaktan da sanki içinde ekmek kırıntısı var gibi ses geliyor. Evimin sahile bakan cephesinde kendi kendine mod değiştiriyor. Servise yollayıp iade almayı denemeyi planlıyorum buna geçilir mi
İlk defa böyle bir sorun görüyorum. Ben de Q30 kullanıyorum 1 yıldır bir sorunum yok sizin kulaklıkta kusur var muhtemelen geçmiş olsun. Q45 çok premium bir ürün bu fiyata kesinlikle geçilir.

İlk defa böyle bir sorun görüyorum. Ben de Q30 kullanıyorum 1 yıldır bir sorunum yok sizin kulaklıkta kusur var muhtemelen geçmiş olsun. Q45 çok premium bir ürün bu fiyata kesinlikle geçilir.
Bazı modellerde kronik sorun var hocam. Daha nasıl olduğunu çözemedim ama şehrin belirli yerlerinden geçerken dokunmatik kendi kendine mod değiştiriyor. Çızırtı sorunu bendede var ama arada gidiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anker Soundcore Space Q45 Bluetooth Kablosuz Kulaklık - LDAC Hi Res Kablosuz Ses Aktarımı - Hibrit Aktif Gürültü Önleyici ANC - Mavi - A3040 (Anker Türkiye Garantili)
Q10 yada q20 den q45 e geçilebilir ama q30 var ise aradaki farka değmez bence.

Valla mod değişimi cok sorun değil cam kenarında oluyor ve yukarda oluyor aynı yerde aşağıda olunca sorun yok mesela. Ama bu ekmek kırıntısı sesi çok can sıkıyor

Valla mod değişimi cok sorun değil cam kenarında oluyor ve yukarda oluyor aynı yerde aşağıda olunca sorun yok mesela. Ama bu ekmek kırıntısı sesi çok can sıkıyor
Anc kapatınca devam ediyormu?

Bazı modellerde kronik sorun var hocam. Daha nasıl olduğunu çözemedim ama şehrin belirli yerlerinden geçerken dokunmatik kendi kendine mod değiştiriyor. Çızırtı sorunu bendede var ama arada gidiyor.

Q10 yada q20 den q45 e geçilebilir ama q30 var ise aradaki farka değmez bence.
Tabi Q30'dan sonra aman aman belki bir şey fark ettirmez ama iadeye gidecekse diye ben geçilir dedim.

Kulaklığı salladığınız zaman bir ses geliyor mu içerisinden? Diyaframın patlamış olma ihtimali de var.

Tabi Q30'dan sonra aman aman belki bir şey fark ettirmez ama iadeye gidecekse diye ben geçilir dedim.

Kulaklığı salladığınız zaman bir ses geliyor mu içerisinden? Diyaframın patlamış olma ihtimali de var.
Yok hocam diyaframlık bir sorun değil çünkü kablolu bağlandığında bir problem olmuyor sadece Bluetooth da oluyor. Aynı sorun bendede var.
Ürün iadeye gidecekse tercih edilebilir o zaman.

benimde bazı bölgelerde mod değişiyor çok can sıkıcı durum
bazen de dediğiniz ses geliyor ses yükselttikçe daha çok geliyor kulaklığı kapatıp açınca düzeliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,332
Üyeler
197,435
Son üye
Esad1
Geri