1000 MEGABİT İNTERNETTEN YARARLANAMAMAK

burada pek bir sorun yok gibi
sorun sizin sisteminizde
yazma hızı kadar indirme hızı sağlıyor.
ssd bu hocam sorun bunda mıdır acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam birde crystal diskmark yükleyin ,ssd hızınız şuan kaç öğrenelim
hemen indiriyorum hocam

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 aydır 1000 megabit internet kullanıyorum fakat bir şey indirirken stabil inmiyor hatta sürekli 0mb düşüyor sonraa 80-150mb aarası yükselip tekrar 0a düşüyor
Dün Türkcell müşteri temsilcisi ile görüştüm teknik ekip yönlendirdiler bugün geldiler fakat hız testi yapıp gittiler şaka gibi :D adama hız testinde sorun yok diyip derdimi sorunumu anlatıyorum steam sunucusunda sorun vardır internetinizde bir sorun yok dedi ve gitti
buna benzer bir sorun yaşayan var mı?​
Sistemden kaynaklı olabilir. Sadece steame bakarak internet sorunlu diyemezsin. Mobilden ve pc den hız testleri yap.

ssd bu hocam sorun bunda mıdır acaba

hemen indiriyorum hocam
SSD bu ise ve bu hızları olduğu gibi alıyorsan SSD kaynaklı olması mümkün değil. Zaten 1000 mbps olduğu gibi indirsen 150 mb/S dan fazla indirmez. Senin diskin saniye de 1 GB ın üstünde hız sağlıyor.

Sistemdeki sorunu nasıl çözebilirim
Hız sınırı koymayı deneyin demiştim yaptınız mı ?

SSD bu ise ve bu hızları olduğu gibi alıyorsan SSD kaynaklı olması mümkün değil. Zaten 1000 mbps olduğu indirsin 150 mb/S dan fazla indirmez. Senin diskin saniye de 1 GB ın üstünde hız sağlıyor.

Hız sınırı koymayı deneyin demiştim yaptınız mı ?
Hocam kilobit cinsinden sınırlama diyor onu çözmeye çalışıyorum 5000 ekledim falan

1714402949087.png

sorun steamın yazma okumasından kaynaklı, parça parça indirip yazıp kopyalayıp durup devam ediyor, epic gameste indirmeyi dene büyük ihtimal daha sorunsuz olur, steamın yeni sistemi rezalet

5k değil 60k deneyin
Hocam 60k sınır 60 megabit oluyormuş 600k yapıp 600 megabite sınırlıyıp denedim ve disk kullanımı yüksek megabitte indirmeye izin vermiyor. disk kullanımı düşüyor ve indirme hızınıda düşürüyor

sorun steamın yazma okumasından kaynaklı, parça parça indirip yazıp kopyalayıp durup devam ediyor, epic gameste indirmeyi dene büyük ihtimal daha sorunsuz olur, steamın yeni sistemi rezalet
Epicten deniyorum hocam hemen

Evet steamden kaynaklı benimde öyle oluyor epicden dene birde

İşlemcim 5600

Fotoğraf ekledim hocam bi bakabilir misiniz lütfen
İşlemci yetmiyor olabilir steam değişik bir şey bende paso %100 yüke bindiriyor hızı sınırlandırmazsam. Ama bu sadece steamde oluyor başka yerlerde sorunsuz 1000 hızla indiriyorum. Başka bir yerden denediniz mi hocam?

Hocam 60k sınır 60 megabit oluyormuş 600k yapıp 600 megabite sınırlıyıp denedim ve disk kullanımı yüksek megabitte indirmeye izin vermiyor. disk kullanımı düşüyor ve indirme hızınıda düşürüyor

Epicten deniyorum hocam hemen
60k 450 mbps fln denk geliyor. o da saniye de 50 mb/s inidirme yapar ortalama

hesaplama kısmında hatanız var ,dediğim gibi yapın.
1714403485274.png

Geri