❌İndirim Bitti! GETİR YEMEK KODU 1MAYIS

Baron03

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar merhaba bugün getir yemek kodu var. Kod ekleme kısmına geldiğinizde 1MAYIS yazın kodu ekliyor. Ama saat 17.00 ya da 18.00 da etkinleşir. Yemek planınız için önceden haber vermek istedim. Bunu tesadüfen kendim farkettim. Kodun şartlarıda aktifleşince belli olur. Herkese iyi forumlar.
(Not: Foruma yeni kayıt oldum aktif değilim, bildirimlerim kapalı. Bana ithafen soru sorarsanız cevapsız kalabilir.)

“İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olanıdır.”

Arkadaşlar merhaba bugün getir yemek kodu var. Kod ekleme kısmına geldiğinizde 1MAYIS yazın kodu ekliyor. Ama saat 17.00 ya da 18.00 da etkinleşir. Yemek planınız için önceden haber vermek istedim. Bunu tesadüfen kendim farkettim. Kodun şartlarıda aktifleşince belli olur. Herkese iyi forumlar.
(Not: Foruma yeni kayıt oldum aktif değilim, bildirimlerim kapalı. Bana ithafen soru sorarsanız cevapsız kalabilir.)

Hoşgeldin .

Bilgilendirme için teşekkürler alarmımı kurdum umarım sipariş verebilirim ama restorantların fiyatları düşününce pek bir kampanyası kalmıyor. Kendim umarım uygun fiyatları restorantlarım bulabilirim 1MAYIS kodunu hesabıma kupon ekle kısmından ekleyeceğim. Sepetimi yaptıktan sonra tabii ki minimum sepet tutarını ve kupon şartlarını sağladıktan sonra 17.00-18.00 arası siparişimi vereceğim.

Hocam hep 80/50 veriyor şaka gibi, zurnayı bırak normal dürüm bile alınmıyor artık 80 liraya. En azından 75 lira fln indirim olsa bir şeye yarıycak.
Dürüm olmuş 100 lira...

Hocam hep 80/50 veriyor şaka gibi, zurnayı bırak normal dürüm bile alınmıyor artık 80 liraya. En azından 75 lira fln indirim olsa bir şeye yarıycak.
Valla dün ben 30tl ya döner aldım bence iyi fiyat

İstanbulun lüks olmayan bir ilçesindeyim çiğ köfte dürüm 80-90 tl, tavuk döner dürüm 120-130 tl. İçinde de 60 gram tavuk var

Nerde kod

Geri