- Reaksiyon skoru
- 827
bu cp158-af modeli ile cs158-af modeli arasında 100 tl fark var. cs158-af nin tek farkı wifi ile cihazın yönetiliyor olması mı? bilgin var mı?
knk ben fırın tercih ediyorum 22 litre biraz az gibi5,5 litre 2 kişi için uygundur
3 ay önce 5500 TL ye Caso 1700 Air Fryer Chef Elektrikli Fırın (22 litre) tavsiye ederim
Hem air fryer hem de fırın olarak kullanıyoruz
Alıntıyı görüntüle
neler pişiriyorsunuz genel olarak6 aydır bu fiyatta bu cihaz 2 yıldır kullanıyorum güzel
5,5 litre 2 kişi için uygundur
3 ay önce 5500 TL ye Caso 1700 Air Fryer Chef Elektrikli Fırın (22 litre) tavsiye ederim
Hem air fryer hem de fırın olarak kullanıyoruz
Alıntıyı görüntüle
neler pişiriyorsunuz genel olarak
kardeşim 40 litre olcak 22 az4.7 lt 5 kişi kullanabiliyoruz, Abartmayın. Genel olarak hızlı pişirmek isteyenler için uygun 5.5 lt ye kadar.
Aşevi kuracak kişilere 22 lt önerin.
6 kişilik aileyiz. Anneme 4.5L aldım anneler günü için. Yeterli olur mu?4.7 lt 5 kişi kullanabiliyoruz, Abartmayın. Genel olarak hızlı pişirmek isteyenler için uygun 5.5 lt ye kadar. Burada amaç elektrik tasarrufu ve yer zaman tasarrufu sağlamak. Verimliliği arttırmak, 22 lt önerecekse zaten millet fırın alır, uğraşmaz bununla.
Aşevi kuracak kişilere 22 lt önerin.![]()
4.7 lt 5 kişi kullanabiliyoruz, Abartmayın. Genel olarak hızlı pişirmek isteyenler için uygun 5.5 lt ye kadar. Burada amaç elektrik tasarrufu ve yer zaman tasarrufu sağlamak. Verimliliği arttırmak, 22 lt önerecekse zaten millet fırın alır, uğraşmaz bununla.
Aşevi kuracak kişilere 22 lt önerin.![]()