Beyaz Sisteme Az Kaldı

Beyaz sistemler topladım birkaç arkadaşa hatta montajlarıni bizzat ben yaptım bu işlemci ile hep sıvı soğutma kullandık kaldı ki sıvı soğutma gerekiyor PSU için ise fsp öneririm bütçen varsa PSU için bütçe nedir başka model de bakabiliriz
Bütçem her parça için 5k 6k arası hocam

Ekran kart beyaz olarak en uygun bunu gördüm tabi buda güçlü ama yazılım vs bilemedim. İlk aklımda 4070 Süper vardı eğer onu düşünürsem en son olarak kalcak bira geç alırım kartı.

Her parça dediğin PSU ve sıvı soğutma için mi birde o uzatma kablolarını tavsiye etmem kasa içi hem çok kaba duruyor hemde gözü çok yoruyor o fanlar yerine de NZXT fan kiti alabilirsin kasa olarak h9 flow öneririm şiddetle mükemmel kasadir kendisi

öyle bir sisteme 850w fazlasıyla yeter. Lakin senin yerinde olsam rtx 4070super alırdım veya rx 7800xt asus tuf beyaz

PSU olarak direk attığıma bakabilirsin. Soğutucu olarak 360 frozen horizon var
LT720 de olur.

Her parça dediğin PSU ve sıvı soğutma için mi birde o uzatma kablolarını tavsiye etmem kasa içi hem çok kaba duruyor hemde gözü çok yoruyor o fanlar yerine de NZXT fan kiti alabilirsin kasa olarak h9 flow öneririm şiddetle mükemmel kasadir kendisi
Uzatmaları iptal edeyim ozaman. Evet hocam psu 5 6k soğutucu 5 6k . Kasayı bakıyım ben

H9 hoşuma gitti de o fanlar rgbsiz sanırım oyüzden vazgeçmiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU olarak direk attığıma bakabilirsin. Soğutucu olarak 360 frozen horizon var
LT720 de olur.
O psu kaliteli mi ilk defa görüyorum

Uzatmaları iptal edeyim ozaman. Evet hocam psu 5 6k soğutucu 5 6k . Kasayı bakıyım ben

O psu kaliteli mi ilk defa görüyorum
Fazlasıyla iyi psu. TR ye yeni geldiler zaten. Fiyatına göre baya iyi, 2 sene birebir değişim garantiside var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi o soğutucu amazonda 5k falan satılıyor ona bakabilir. Onun dışında frozen horizona performans olarak yakın diyebiliriz onu tercih etmek daha doğru olur fiyat bakımından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,109
Üyeler
187,775
Son üye
TostReis
Geri