Beyaz Sisteme Az Kaldı

o fanlar satılıyor mu acaba
İşte o yüzden diyorum ona gore al sivi sogutucuyu
Önce fan modelini bul satılıp satılmadığın araştır yoksa extradan 3 fan parası daha çıkar cepten
Tabi olmasada olur ama görüntüyü bozar

Bu bilgiyi vermem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama öneri olarak algıla
Sarı sitede 4600tl ye h9 flow beyaz fiyatı çok uygun onu kaçırma derim.

Bu bilgiyi vermem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama öneri olarak algıla
Sarı sitede 4600tl ye h9 flow beyaz fiyatı çok uygun onu kaçırma derim.
Dolandırıcı olma iht de olur . Başka bişeyde gönderebilir. İstanbulda olsam neyse de

Daha bir albenisi var ya ondan dedim sonuçta beyaz dizen keyfi diziyor :)
Valla beyaz sistemlere montaja gidiyorum zaten para onlar için ikinci planda oluyor ama performans da önemli üstü cam hiç tavsiye etmem o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dolandırıcı olma iht de olur . Başka bişeyde gönderebilir. İstanbulda olsam neyse de
Dolandırıcı değildir İlk çıktığında kasa 3300 mu 3500 mu neydi o zaman almıştır

Elden teslim alabilen bir arkadaşın falan varsa İstanbul'da senin için çok iyi olur.

Bu arada başka bişey gönderme şansı yok param güvende ile alırsan sen onaylamadığın sürece ona para geçmez ürün sana ulaşıyor 2 gün test ediyorsun onaylıyorsun veya onaylamıyorsun sana kalıyor.

Valla beyaz sistemlere montaja gidiyorum zaten para onlar için ikinci planda oluyor ama performans da önemli üstü cam hiç tavsiye etmem o yüzden

Yarın o arkadaşla görüşeyim ozaman

Bende dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum. En fazla ne yapabilir ki havale para göndermediğin sürece.

Hocam ilk hikayedeki hyte t10a benzeyen kasa ismi nedir yoksa o mudur ?

Geri