pcsavaşçısı
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,186
Yarın arkadşalarla buluşuo bir yerde oturucaz bir kız arkadaşımı çağıtmak istiyorum ne demem lazım
Nasıl? Sevgilinse gayet normal çağır işte.Yarın arkadşalarla buluşuo bir yerde oturucaz bir kız arkadaşımı çağıtmak istiyorum ne demem lazım
Yok notmal arkadaş ortamda kız var tek kalmasın diyeNasıl? Sevgilinse gayet normal çağır işte.
Heee yanlış anlamışım.
Deniyoruz beyler şans dileyinMuhabbet arasinda soyle yarin bilmem kimlerle bulusuyoruz sen de gelsene de geleceklerin isimlerini soyle vs iste. Olm bunu da biz mi soyleyek?
Gazan mubarek olsunDeniyoruz beyler şans dileyin
Niyeyse soruyu böyle sorunca aklıma "Gel pisi pisi" geldi.Yarın arkadşalarla buluşuo bir yerde oturucaz bir kız arkadaşımı çağıtmak istiyorum ne demem lazım
Dostum bence erkeklerin olduğu ortama girmeyi çok sağlıklı bulmaz. Direk söyleme hatta şey de arkadaşın fln varsa onu da çağır de.Yarın arkadşalarla buluşuo bir yerde oturucaz bir kız arkadaşımı çağıtmak istiyorum ne demem lazım
Kız eski bir aekadaşım o bana sordu bende gelirim dedimErgen misiniz abi ? (!) Şaka bir yana erkek ortamında sadece bir kızın işi yok bence.