Xenoglossy00
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Ben Rus bi adamla tanıştım bu adam hile kullanıyor bu adam ile 10 20 maç oynamışımdır seçkinde sürekli kazandım bir şey olurmu benim hesabıma
yersin loldede atılıyor bu ban cs dede 2.3 maçtan fazla oyuna girersen aynı kişiyle hesabı banlanınca sende banlanırsınSonuçta hileyi ben açmıyorum adam belli ederek oynuyor bu arada hilesini bilmiyorum ama sağlam hile olduğunu söyledi
Her maç hile ile ugraşıp emegimle alamıyorsam bende hileli adam ile oynarımNe karaktersiz insanlar var anlamış değilim !
Banlanırsa seçkinde rankını siliyordu. 1 maç oynayıp tekrardan açman gerekiyordu diye biliyorum. Sen banlanmazsın büyük ihtimalle.Ben Rus bi adamla tanıştım bu adam hile kullanıyor bu adam ile 10 20 maç oynamışımdır seçkinde sürekli kazandım bir şey olurmu benim hesabıma
benim rankımı sildilerBen Rus bi adamla tanıştım bu adam hile kullanıyor bu adam ile 10 20 maç oynamışımdır seçkinde sürekli kazandım bir şey olurmu benim hesabıma
cs 2 de yeniliyor cs 2 tartışmalar kımsında aynı başlığı açan oldu ban yedi 1 haftadır olan vac live muhabbetinde ben açmadıgım halde banlandım diyen 3.4 kişi vardıBanlanırsa seçkinde rankını siliyordu. 1 maç oynayıp tekrardan açman gerekiyordu diye biliyorum. Sen banlanmazsın büyük ihtimalle.
eeeee onlar hile değilmiAdamın hilesi sadece aimbot ve wallhack var mevlana açan bi insan deil
iq 25 falanAdamın hilesi sadece aimbot ve wallhack var mevlana açan bi insan deil