Bu klavye alınır mı??

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
3000
Klavye:
Asus Rog Strix Scope Rx Red
Aynı fiyata daha iyisi yada önerdiğiniz klavye varmıdır?

Klavye:
Boyut isteğiniz nedir ? %100 mü?

Ajazz AK820 PRO / Attack Shark K86
K86 switchleri sorunlu. Çift basıyorlar. Duruma göre 2 swichte sorunlu olabilir 15 te. Daha önce kullandım. Sadece 2 tane yedek switch geliyor. Yani 2 üstü sorunlu switch çıkarsa birde switch parası ekleniyor. Hiç kafa ağrıtmaya gerek yok. AK820 PRO gift iyidir.

K86 switchleri sorunlu. Çift basıyorlar. Duruma göre 2 swichte sorunlu olabilir 15 te. Daha önce kullandım. Sadece 2 tane yedek switch geliyor. Yani 2 üstü sorunlu switch çıkarsa birde switch parası ekleniyor. Hiç kafa ağrıtmaya gerek yok. AK820 PRO gift iyidir.
Satıcı ile iletişime geçtiniz mi ?

Bu butcelerde sonra asus cart curt para vermek sacma geliyor bana. Custom klavyelerin hepsi bunlara bin basar. Ben Epomaker F75 kullaniyorum oneririm ya da 820 Pro.
TR ici olsun derseniz darmoshark k8 veya top75 olabilir. Ikisi arasindan k8 'i daha iyi buluyorum.

Yurt içi şartsa RX yerine Scope II NX tercih ederdim çünkü RX'lerin sesini beğenmiyorum hem de keycaps kırılırsa ucu farklı olduğu için sıkıntı. Yurt dışı için en iyi seçenek kendiniz Gmk87/67 toplamanız, toplamak istemezseniz
Bu butcelerde sonra asus cart curt para vermek sacma geliyor bana. Custom klavyelerin hepsi bunlara bin basar. Ben Epomaker F75 kullaniyorum oneririm ya da 820 Pro.
TR ici olsun derseniz darmoshark k8 veya top75 olabilir. Ikisi arasindan k8 'i daha iyi buluyorum.
Klavyeyi kendiniz toplamanız en iyisi şahsen. K8'in PCB'si Top75'in switchleri daha iyi. İkisinin de avantajları farklı.

motospeed ck104 çok daha iyi bir klavye ben tavsiye ederim , elimde 1 adet daha var istersen ucuzdan vereyim

Klavye:
Ben kullanıyorum mükemmel bir klavye. Hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım. F4ten sonrası medya tuşları yalnız onu bil. Fn ile birlikte kullanılıyor f5 f12 arası. Ama kalite hissiyat mükemmel.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,187
Üyeler
193,289
Son üye
MehmetD0244
Geri