suatusluuu
80+
- Reaksiyon skoru
- 158
Geçmiş olsun garantisi varsa direk yollayın.Gençler düğüne gittim pc açıktı geldim bir baktım ekrana mahvolmuş kimse odama girmedi cam kapalıydı şok içerisindeyim şu an monitör model alta bırakıyorum fotoğraflarla birlikte
Acer NITRO VG240YM3BMIIPX 23.8" ZEROFRAME IPS 180HZ 1MS 250NIT MONITOR, UM.QV0EE.304
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kabloyu çıkarıp takın veya başka bir kablo ile test edin eğer düzelmiyorsa panel arızası byük bir ihtimalleGençler düğüne gittim pc açıktı geldim bir baktım ekrana mahvolmuş kimse odama girmedi cam kapalıydı şok içerisindeyim şu an monitör model alta bırakıyorum fotoğraflarla birlikte
Acer NITRO VG240YM3BMIIPX 23.8" ZEROFRAME IPS 180HZ 1MS 250NIT MONITOR, UM.QV0EE.304
voltaj kaynaklı panel arızası olmus hocam. (şanssızlık)Gençler düğüne gittim pc açıktı geldim bir baktım ekrana mahvolmuş kimse odama girmedi cam kapalıydı şok içerisindeyim şu an monitör model alta bırakıyorum fotoğraflarla birlikte
ekran kartıyla alakalı bir şey gibi görünmüyor hocam panel arızası büyük ihtimalleEkran kartını yoracak bişey açık mıydı arka planda.
İşte bu yüzden fişe takılı bişey bırakmadan evden çıkmıyorum . Büyük ihtimal fazla voltajdan kaynaklandı veya panel arızasıGençler düğüne gittim pc açıktı geldim bir baktım ekrana mahvolmuş kimse odama girmedi cam kapalıydı şok içerisindeyim şu an monitör model alta bırakıyorum fotoğraflarla birlikte
Hangi modeldiAynısı olmuştu Dell monitörde yenisini yolladılar eskisini aldılar.
24” 165Hz hatırlamıyorum tam modeli yeni yolladıkları 24” 280HzHangi modeldi