RTX2070S ve yeni nesil çıkacaklar

~~Kamuran

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,206
Arkadaşlar ben rtx2070s li Bi sistem topladım, yaklaşık 10 10.500 arası şimdi yeni nesil falan çıkacak diyorlar ben bilmiyordum. Yanlış mı yaptık acaba xd?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ben rtx2070s li Bi sistem topladım, yaklaşık 10 10.500 arası şimdi yeni nesil falan çıkacak diyorlar ben bilmiyordum. Yanlış mı yaptık acaba xd?
Üretim sonlacak birşeyler yazıyordu acaba yazılım güncellemesi falan da mı gelmez artik

Yazılım güncellemesi alacak.

Ayrıca hala 2000 serisi alınır.

Yok ya bütün yaz boş oturacağına 2070s li sistemin olmuş işte tadını çıkar dostum. Hayırlı olsun.
Reis dün takqcaktim her şeyi ama kafama başlıyım ki msi B450 gaming plus max alacama mini itx almışım geri iade ettik

Yok ya bütün yaz boş oturacağına 2070s li sistemin olmuş işte tadını çıkar dostum. Hayırlı olsun.
Yazılım güncellemesi alacak.

Ayrıca hala 2000 serisi alınır.
Hala performans anlamında iyi olur yani değil mi ve kaç sene götürür beni
R5 3600
RTX2070S

Ben 2080S li sinerjideki sistemi alıcaktım bekliyorum bütçem olduğu için ama 3070 3080 eylülde çıkıyor ikisinden birini ben bekliyorum eylülde ryzen 4. nesil işlemclerde çıkıçak diyorlardı belkide 4.nesil ryzen alırım.Ben olsa beklerdim senin yerinde olsam yani

dostum sana simdi system lagzim al.
beklemek cagre deyil.
cünkü her gün yeni technology geliyor.

rtx 2000 seri alinir.
kaliteli gpu
ve zaten tüm güc potential bile ortada degil.
rtx 2000 tüm gücü 2020 eylül aylarindan ta 2022 yaz aylarina kadar kulanicak.
tüm yeni oyunlar hepsi rtx 2000 seri ve amd 5700 seri özel yazilim olucak.
yani bu senenin yeni amd ve nvidia rtx 3000 seri kafa dinlicek ve tüm potential sunamicak.

bu hep böyleydi.

yeni nesil geldinde, bu nesil ancak yeni nesilden emekliye ugurlandinda, tüm perfonmance verir

Ben 2080S li sinerjideki sistemi alıcaktım bekliyorum bütçem olduğu için ama 3070 3080 eylülde çıkıyor ikisinden birini ben bekliyorum eylülde ryzen 4. nesil işlemclerde çıkıçak diyorlardı belkide 4.nesil ryzen alırım.Ben olsa beklerdim senin yerinde olsam yani
dostum hayirli olsun simdiden :)
bende 2021 cpu ram anakart deyistiricem.
rtx 4080 aktive olurum.

dostum sana simdi system lagzim al.
beklemek cagre deyil.
cünkü her gün yeni technology geliyor.

rtx 2000 seri alinir.
kaliteli gpu
ve zaten tüm güc potential bile ortada degil.
rtx 2000 tüm gücü 2020 eylül aylarindan ta 2022 yaz aylarina kadar kulanicak.
tüm yeni oyunlar hepsi rtx 2000 seri ve amd 5700 seri özel yazilim olucak.
yani bu senenin yeni amd ve nvidia rtx 3000 seri kafa dinlicek ve tüm potential sunamicak.

bu hep böyleydi.

yeni nesil geldinde, bu nesil ancak yeni nesilden emekliye ugurlandinda, tüm perfonmance verir

dostum hayirli olsun simdiden :)
bende 2021 cpu ram anakart deyistiricem.
rtx 4080 aktive olurum.
Eyvallah reis sizede hayırlısı olsun inşallah

Reis dün takqcaktim her şeyi ama kafama başlıyım ki msi B450 gaming plus max alacama mini itx almışım geri iade ettik

Hala performans anlamında iyi olur yani değil mi ve kaç sene götürür beni
R5 3600
RTX2070S
5-7 yıl arası full ayarlarda gider.

Geri