AhmetTheUnbeaten
80+

- Reaksiyon skoru
 - 16

Arkadaşlar LGS yaklaşıyor ve çok strese girdim hem yazılılar hem LGS hala matematiği yapamıyorum. Ne yapacağım hiç bilmiyorum
.

320 ila 360 arasında gidiyor matematiğim çok düşük maksimum 3 4 net yapıyorum diğer derslerim iyi.Denemelerin ne alemde dostum?
Meslek lisesine giderken senno320 ila 360 arasında gidiyor matematiğim çok düşük maksimum 3 4 net yapıyorum diğer derslerim iyi.
Açıkcası bu saatten sonra yapabileceğin çok bişey yok ortalaman yüksekse ortalamayla alan liseleri düşünebilirsin320 ila 360 arasında gidiyor matematiğim çok düşük maksimum 3 4 net yapıyorum diğer derslerim iyi.
Hocam ayıp ettiniz ben bur da moral bekliyorum siz meslek lisesi diyorsunuz.Meslek lisesine giderken senno
Açıkcası bu saatten sonra yapabileceğin çok bişey yok ortalaman yüksekse ortalamayla alan liseleri düşünebilirsin
Sağ olun.Çok takılma lgsye boş bir sınavdan ibaret desem yeridir.Obp puanın yüksek ise yeni yapılmış anadolu liselerine girersin.Bu saatten sonra fen lisesi gelmez.Bu puanlada yerleşmek yerine ortalaman 90 üzeriyse ortalamayla gir kafana çokta takma
Meb yerleştirme sistemi çok saçma ya 380 puan almıştım lgs'den meslek lisesine atmıştıÇok takılma lgsye boş bir sınavdan ibaret desem yeridir.Obp puanın yüksek ise yeni yapılmış anadolu liselerine girersin.Bu saatten sonra fen lisesi gelmez.Bu puanlada yerleşmek yerine ortalaman 90 üzeriyse ortalamayla gir kafana çokta takma
Harbimi hocam bizim bur da 380 ile Anadolu Lisesi geliyor.Meb yerleştirme sistemi çok saçma ya 380 puan almıştım lgs'den meslek lisesine atmıştı.
Hayatın kayacak hocam geçmiş olsunHocam ayıp ettiniz ben bur da moral bekliyorum siz meslek lisesi diyorsunuz.
Açıkçası ben lgsye girip sallamıştım.Obp 94.7 myidi neydi girdim bi anadolu lisesine şu an açıktan mezun oldum.Meb yerleştirme sistemi çok saçma ya 380 puan almıştım lgs'den meslek lisesine atmıştı.
Ben ilk lgs giren tayfayım kazıktı bizim sınav puanlar değişmiştir o zamandan bu zamana .Harbimi hocam bizim bur da 380 ile Anadolu Lisesi geliyor.