LGS yaklaşıyor çok stresliyim

Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar LGS yaklaşıyor ve çok strese girdim hem yazılılar hem LGS hala matematiği yapamıyorum. Ne yapacağım hiç bilmiyorum😢.

Çok takılma lgsye boş bir sınavdan ibaret desem yeridir.Obp puanın yüksek ise yeni yapılmış anadolu liselerine girersin.Bu saatten sonra fen lisesi gelmez.Bu puanlada yerleşmek yerine ortalaman 90 üzeriyse ortalamayla gir kafana çokta takma

Açıkcası bu saatten sonra yapabileceğin çok bişey yok ortalaman yüksekse ortalamayla alan liseleri düşünebilirsin

Çok takılma lgsye boş bir sınavdan ibaret desem yeridir.Obp puanın yüksek ise yeni yapılmış anadolu liselerine girersin.Bu saatten sonra fen lisesi gelmez.Bu puanlada yerleşmek yerine ortalaman 90 üzeriyse ortalamayla gir kafana çokta takma
Sağ olun.

Meb yerleştirme sistemi çok saçma ya 380 puan almıştım lgs'den meslek lisesine atmıştı :D .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,431
Üyeler
183,833
Son üye
itseymenforge
Geri