Açıkçası keşke meslek lisesine gitseydim diyorum . Kötü anadolu lisesi yerine iyi bir meslek lisesini yeğlerim .Hocam ayıp ettiniz ben bur da moral bekliyorum siz meslek lisesi diyorsunuz.
85.obp nası
Lan olm saçma konuşuyonuz ha adam acınmanızımı dinleyecek adam gibi yorumlar yapın .Allah kurtarsın kardeşim.
Çok haklısınız hocam zaten birde bir aile baskısı var üstümde bur da derdimi anlatmaya çalışıyorum dediği şeye bak.Lan olm saçma konuşuyonuz ha adam acınmanızımı dinleyecek adam gibi yorumlar yapın .
ÖSYM sınavı gibi değil ama sen yinede kopya çekme .çok stres yapma abarttıkları kadar yok. rahatına bak yani
bize hiç kopya çekemezsiniz vs. diyorlardı artık bizim şansımıza sınıfta duran hoca yoktu. Ama ben kopya çekmek istemedim ona rağmen 307 yaptım ( hiç ders çalışmadan giren tayfadanım)
Dostum kolay yapabileceğin konulara çalış bol paragraf soru çöz gir sınava ne kurtarırsan o kardır .Çok haklısınız hocam zaten birde bir aile baskısı var üstümde bur da derdimi anlatmaya çalışıyorum dediği şeye bak.
2000'li yıllarda meslek liselerine sadece "en kalifiye ve en zeki" öğrenciler kabul edilirdi.Hocam ayıp ettiniz ben bur da moral bekliyorum siz meslek lisesi diyorsunuz.
iyi iyi lgs kurtarmazsa obp kurtarır sıkıntı yok gibi öyle düşün mesleki teknik lisesi iyidir nasıl bi lise düşünüyorsunki