RevDeisDou
80+ Titanium
- Katılım
- 23 Mart 2020
- Mesajlar
- 45,558
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,911
15 pro dısında listede telefon göremedim
Yurtdışından alacaksın 1000 euro vereceksin üstüne üstlük 2 sene garantisi 1 seneye düşecek. Sonra türkiyede kullanabilmek için pasaportuna işleteceksin ona da 31 bin tl vereceksin. Yani ölme esegim ölme. Asla doğru olduğunu savunmuyorum çok yüksek fiyatlar ama yurtdışı almakta çare değil artık.Ben bu düzene fazladan bir telefon parası vereceğime , yurt dışı alırım . Bizi sağmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Egea yurt dışında 400k bizde 900k.
Artık bu düzen değişmeli . vatandaş olarak yeter diyorum.
İki tane alırım. Değişerek kullanırım.Yurtdışından alacaksın 1000 euro vereceksin üstüne üstlük 2 sene garantisi 1 seneye düşecek. Sonra türkiyede kullanabilmek için pasaportuna işleteceksin ona da 31 bin TL vereceksin. Yani ölme esegim ölme. Asla doğru olduğunu savunmuyorum çok yüksek fiyatlar ama yurtdışı almakta çare değil artık.
nasıl alacaksın dostum? pasaportuna sadece 1 tane işletebiliyorsun satarkende birsürü işlem yapman gerekiyor. 2 tane alsan ve işletsen 31x2 oluyor zaten. Cebimde 2 telefon koyarım birisiyle konuşurum diğerini kullanırım dersen o farklı tabii ama o da çok işlevsiz bir yöntem bana kalırsa.İki tane alırım. Değişerek kullanırım.
Kardeşim her yıl IMEI hattı sıfırlanmıyor mu? 8 ay birini kullanırım , 4 ay diğerini . Yıl başında IMEI hatları tekrar açılmıyor mu? Kayıtsız kullanmaktan bahsediyorum.nasıl alacaksın dostum? pasaportuna sadece 1 tane işletebiliyorsun satarkende birsürü işlem yapman gerekiyor. 2 tane alsan ve işletsen 31x2 oluyor zaten. Cebimde 2 telefon koyarım birisiyle konuşurum diğerini kullanırım dersen o farklı tabii ama o da çok işlevsiz bir yöntem bana kalırsa.
Aşırı mantıklı geliyor bu iş banaKardeşim her yıl IMEI hattı sıfırlanmıyor mu? 8 ay birini kullanırım , 4 ay diğerini . Yıl başında IMEI hatları tekrar açılmıyor mu? Kayıtsız kullanmaktan bahsediyorum.
Silindi derken?Silindi.
Yanlış konuya mesaj yazmışım.Silindi derken?
Tamam sorun yok.Yanlış konuya mesaj yazmışım.
İphone 11 kullanıyorum memnunum ama daha yeni bir İphone' a geçmek istiyorum. Sizce İphone 14 128 GB' mı yoksa İphone 13 256 GB' mı? Arada 4 bin TL var. Sırf bunu sormak için hesap açtım.Not: İndirim sadece Amazon' da değil diğer Hepsibuarada gibi sitelerdede bu telefonlar aynı anda indirime girdi / fiyatı düştü ve o sitelerdede fiyatları şu an aynı.
İphone 15 Pro 1 TB 80400 TL: https://amzn.eu/d/dxLrNGu
İphone 15 Pro 512 GB 74500 TL: https://amzn.eu/d/bV0tm23
İphone 15 Plus 512 GB 65000 TL: https://amzn.eu/d/cceuIMV
İphone 15 128 GB 48000 TL: https://amzn.eu/d/h9tsrLc
İphone 14 256 GB 46000 TL: https://amzn.eu/d/3QP6LNY
İphone 14 Plus 128 GB 45000 TL: https://amzn.eu/d/83LGfuH
İphone 14 128 GB 43000 TL: https://amzn.eu/d/apKCfva
İphone 13 256 GB 39600 TL: https://amzn.eu/d/bueDo1x
Hafıza benim için önemli diyorsanız İphone 13, Ram benim için önemli diyorsanız İphone 14. Onun dışı 2 telefonunda özellikleri aynı zaten. İşlemci bile.İphone 11 kullanıyorum memnunum ama daha yeni bir İphone' a geçmek istiyorum. Sizce İphone 14 128 GB' mı yoksa İphone 13 256 GB' mı? Arada 4 bin TL var. Sırf bunu sormak için hesap açtım.