Ortaokulda tutulan tutanak sicile işler mi?

Reaksiyon skoru
21
Merhaba sevgili hocalarım matematik sınavı yapılmıştı hocada bana sırf 2-3 sorum işlemsizdi diye zaman yetmediği için işlemleri yapamadım söyledim hatta dedim ki hocam nasıl yaptığımı anlatabilirim diye ama hoca Nuh diyo peygamber demiyor işte bana tutanak tutacağını söyledim ailem öğrenir mi? Sicile işlenir mi? (ilk Tutanağım) korkudan ellerim titriyor kalbim çok hızlı atıyor hocalarım ailem öğrenirse mahvolurum :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hele sicile işlenirse benim fişim çekilir 😭

Merhaba sevgili hocalarım matematik sınavı yapılmıştı hocada bana sırf 2-3 sorum işlemsizdi diye zaman yetmediği için işlemleri yapamadım söyledim hatta dedim ki hocam nasıl yaptığımı anlatabilirim diye ama hoca Nuh diyo peygamber demiyor işte bana tutanak tutacağını söyledim ailem öğrenir mi? Sicile işlenir mi? (ilk Tutanağım) korkudan ellerim titriyor kalbim çok hızlı atıyor hocalarım ailem öğrenirse mahvolurum :(

İşlemsiz diye bir şey yapamaz. Madem kopya kopya diyor kanıtlasın bakalım. Valla böyle tipitiplerden fena gıcık alıyorum bazılarının fena dayağa ihtiyacı var

Ortaokulda 20 den bile fazla tutanağı olan kişiler gördüm. Bu zamana kadar en fazla uzaklaştırma yemişler. Sadece uyarı verirler sana.

Ailene önden durumu açıkla okula gidip müdürle konuşsunlar o yaşlarda müdür ve hocalar seni takmazlar.
Hocam o öyle olmuyor işte ailem öyle desem derler senden ne beklenirdi zaten senden bir halt olmaz zaten o tür bir aile.

Ailene önden durumu açıkla okula gidip müdürle konuşsunlar o yaşlarda müdür ve hocalar seni takmazlar.
Sonra hocan haklı sen çekmişsin falan filan eğer tutarsa ailem öğrenir mi?

Anlasalar niye söylemiyim ki hocam :(

Geri