hergün sanayide vakit geçirmek istiyorsan alınabilirBMW E30 Düşünüyoruz projede Motorun Fiyatı 35.000 bin. Çift Turbo mevcut.
sıkıntı yok benlik acelem hiç yokhergün sanayide vakit geçirmek istiyorsan alınabilir![]()
utsa valla bu işler biraz yorar adamı zamanında çok uğraştım böyle işlerle örneğin passata 350 beygir motormu yüklemedim ,doğana 300 beygir motormu yüklemedim varda var cok zahmetli işler bi yerini yaparsın bi yeri sıkıntı çıkarır haberin olsun da ondan diyorumsıkıntı yok benlik acelem hiç yok
aynen öyle baya önemli şanzıman olayıutsa valla bu işler biraz yorar adamı zamanında çok uğraştım böyle işlerle örneğin passata 350 beygir motormu yüklemedim ,doğana 300 beygir motormu yüklemedim varda var cok zahmetli işler bi yerini yaparsın bi yeri sıkıntı çıkarır haberin olsun da ondan diyorum
35 bin tl çok gibi geldi ama o arabaya değeraynen öyle baya önemli şanzıman olayı
Aynen değerde 2 3 ay kalacak gibi35 bin TL çok gibi geldi ama o arabaya değer
Sandık Motor mu? Çıkma mı?Aynen değerde 2 3 ay kalacak gibiankarada
Alınır tamamlanınca video linki atarsınBMW E30 Düşünüyoruz projede Motorun Fiyatı 35.000 bin. Çift Turbo mevcut.
Motor çıkma supradan söktüler satılığa koymuşlarSandık Motor mu? Çıkma mı?
biraz uzun sürcek gibi. şanzıman bütün hepsini halletmek lazımAlınır tamamlanınca video linki atarsın![]()
Daha ucuzu yokmu?Motor çıkma supradan söktüler satılığa koymuşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biraz uzun sürcek gibi. şanzıman bütün hepsini halletmek lazım
yurtdışıda olmuyor malesef tanıdık arkadaşda pazarlık yapıp alıcam.Daha ucuzu yokmu?
Yurtdışından getittirirdim ben
Uzun sürer parçaları bulmak vs.Motor çıkma supradan söktüler satılığa koymuşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biraz uzun sürcek gibi. şanzıman bütün hepsini halletmek lazım