Zeynepkocak
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Arkadaşlar merhaba, laptobumun özellikleri bunlar işlemcisi 6.nesil sizce kaç paraya ikinci elden satabilirim. İlana koyucam da.
valla 2k bile olsa kafi.Satmana değeceğini düşünmüyorum abla.
Laptop satmak biraz daha kolay masaustune göre. Yani aciliyeti yoksa 6 7 civarına koy ilana. Pazarlıkla beraber 5.5 6k civarına gider diye düşünüyorumvalla 2k bile olsa kafi.
İ3 7020u HD graphics 620 8gb ram 256ssd kutu fatura garantisi yok, 3 yıllık cihaza bilgisayarcı 3k veririm dedi. 2 gün önce sordum. Yani o 3k verirse ben çok rahat 4e satarım. Senin laptopun benimkinden çok daha iyi. O yüzden dediğim fiyata rahat gider diye düşünüyorumLaptop satmak biraz daha kolay masaustune göre. Yani aciliyeti yoksa 6 7 civarına koy ilana. Pazarlıkla beraber 5.5 6k civarına gider diye düşünüyorum
İ3 7020u HD graphics 620 8gb ram 256ssd kutu fatura garantisi yok, 3 yıllık cihaza bilgisayarcı 3k veririm dedi. 2 gün önce sordum. Yani o 3k verirse ben çok rahat 4e satarım. Senin laptopun benimkinden çok daha iyi. O yüzden dediğim fiyata rahat gider diye düşünüyorumLaptop satmak biraz daha kolay masaustune göre. Yani aciliyeti yoksa 6 7 civarına koy ilana. Pazarlıkla beraber 5.5 6k civarına gider diye düşünüyorum
letgoya 4599 a koydum yeni monitör aldım onun fiyatına koydum işte :dLaptop satmak biraz daha kolay masaustune göre. Yani aciliyeti yoksa 6 7 civarına koy ilana. Pazarlıkla beraber 5.5 6k civarına gider diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İ3 7020u HD graphics 620 8gb ram 256ssd kutu fatura garantisi yok, 3 yıllık cihaza bilgisayarcı 3k veririm dedi. 2 gün önce sordum. Yani o 3k verirse ben çok rahat 4e satarım. Senin laptopun benimkinden çok daha iyi. O yüzden dediğim fiyata rahat gider diye düşünüyorum
İ3 7020u HD graphics 620 8gb ram 256ssd kutu fatura garantisi yok, 3 yıllık cihaza bilgisayarcı 3k veririm dedi. 2 gün önce sordum. Yani o 3k verirse ben çok rahat 4e satarım. Senin laptopun benimkinden çok daha iyi. O yüzden dediğim fiyata rahat gider diye düşünüyorum
bataryası biraz sorunlu 2 saat anca gidiyor genelde full şarjda takılıyorum. koycam foto 1dkDış fotoğrafini filan atarsan daha iyi olur
Ayrıca bataryası sağlıklı mi
4 bine sattım az önce. Arkadaş öğrenciydi biraz da pazarlık yaptım öyle verdim. Fiyatını neyi hakediyorsa onu verdim sonuçta 8-9 yıllık bilgisayar5 gider kfg fullse daha da artar fiyat
olsun iyi yapmışsınız 1 daha fazla olsaydı onla bir gloss alırdınız olsun kesenize bereket kargo yapacaksanız eğer dikkat edin sıkıntı çıkmasın.4 bine sattım az önce. Arkadaş öğrenciydi biraz da pazarlık yaptım öyle verdim. Fiyatını neyi hakediyorsa onu verdim sonuçta 8-9 yıllık bilgisayar
Temiz kullanmış olsam da kafi bu kadar
yok 2 gloss parası ediyo yalnız piyasayı araştırmanızı öneririm beyefendi.. kargo yapmıcam aynı şehir. bugün monitör aldım onun parasını karşıladı kafiolsun iyi yapmışsınız 1 daha fazla olsaydı onla bir gloss alırdınız olsun kesenize bereket kargo yapacaksanız eğer dikkat edin sıkıntı çıkmasın.
haklısınız hanfendi. serbest piyasada yüzede gloss var 10 tane alabilirsiniz bir dahakine.yok 2 gloss parası ediyo yalnız piyasayı araştırmanızı öneririm beyefendi.. kargo yapmıcam aynı şehir. bugün monitör aldım onun parasını karşıladı kafi
onlar kalitesiz oluyo... sdgkprolhk neyse teşekkürler yorum için iyi gecelerrhaklısınız hanfendi. serbest piyasada yüzede gloss var 10 tane alabilirsiniz bir dahakine.
bilgi için teşekkürler iyi geceler diliyorum.onlar kalitesiz oluyo... sdgkprolhk neyse teşekkürler yorum için iyi gecelerr