- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,856
Yok ben alalı haftalar oldu ondanhafta değil aylar oldu 10 geleli.Miui 12 de gelecekti corona yüzünden gecikti.
Yok ben alalı haftalar oldu ondanhafta değil aylar oldu 10 geleli.Miui 12 de gelecekti corona yüzünden gecikti.
Kardeşim kullanmadığın malı övme. O dedigin her şey mi9t de var zaten. 1 seneye yakındır kullanıyorum. 20 defaya yakında düşürmüşümdür. Sağlamlık, zarif tasarım, ortamda çıkarıyosun tak üstten kamerayı şekil oluyor. Yazılım olsın kamera olsun hızlı şarj vs. özellikler olsun hepsi mi9t de var.Yazılım, Sade arayüz, Ram, 90hz, (verimlilik dışında) performans, güncellik(Android 10 ile geldi) , 4300 mAh batarya, 30w hızlı şarj, (uzun ömürlülük) yandan parmak izi okuyucu, hafıza kartı desteği... yeterlidir umarım![]()
Xiaomi hızlı şarj adaptörü ile mi9t de çok hızlı bir şekilde şarj oluyor.+ 2gb ram ,hafıza kartı desteği, 30w hızlı şarj dışında bir artısı yok
Evet sanki biraz pil performansı düştü gibi. Yada ben cok oyun oynuyorum ondan bana öyle gelmiş olabilir. Ama miui12 geldi gelecek. Daha stabil olacagını düşünüyorum.mıuı 10 dan 11e geçince pil performansı düştü diyorlar öyle bir şey varmı.
Kardeşim kullanmadığın malı övme. O dedigin her şey mi9t de var zaten. 1 seneye yakındır kullanıyorum. 20 defaya yakında düşürmüşümdür. Sağlamlık, zarif tasarım, ortamda çıkarıyosun tak üstten kamerayı şekil oluyor. Yazılım olsın kamera olsun hızlı şarj vs. özellikler olsun hepsi mi9t de var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiaomi hızlı şarj adaptörü ile mi9t de çok hızlı bir şekilde şarj oluyor.![]()
Android 10 güncellemesini aldıktan sonra "rahatsız etme" modu hiç çalışmıyor, ve saçma sapan çökmeler aldığım oluyor mi9T'de sizde de oluyor mu?e ben zaten Android 10 ile kullanıyorum haftalardır, bence göz kırpma yollayacağına cihaz hakkında iyi bir bilgiye sahip ol.
Evet bence düştümıuı 10 dan 11e geçince pil performansı düştü diyorlar öyle bir şey varmı.
ayarlarını bir kontrol et dostum. Rahatsız etme modu ayarlanabilir bir moddur. Bende sıkıntısız çalışıyor. Her pazar rahatsız etmeyin modu kullanıyorum..Android 10 güncellemesini aldıktan sonra "rahatsız etme" modu hiç çalışmıyor, ve saçma sapan çökmeler aldığım oluyor mi9T'de sizde de oluyor mu?
Evet bence düştü
Dostum kontrol etmediğim ayar kalmadı zaten, rahatsız etme modunu çok kullanıyordum ama Android 10 dan beri hiçbir şeyi etkinleştirmiyor. Rahatsız etme modu açık ile kapalı arasında gram fark yok.ayarlarını bir kontrol et dostum. Rahatsız etme modu ayarlanabilir bir moddur. Bende sıkıntısız çalışıyor. Her pazar rahatsız etmeyin modu kullanıyorum..
acil aramalar için 1-2 kişiyi rahatsız etme modundan muaf tutuyorum, rahatsız etme ayarlarından çalışıyor ne bildirim ne ayırdıgım kişiler hariç arama hiç bişi gelmiyor. Rahatsız etmeyin modu kapatınca yagıyor bildirimler.Dostum kontrol etmediğim ayar kalmadı zaten, rahatsız etme modunu çok kullanıyordum ama Android 10 dan beri hiçbir şeyi etkinleştirmiyor. Rahatsız etme modu açık ile kapalı arasında gram fark yok.
Kalitesiz yazılımlı tek bir güncellemeyle telefonun pil performansını yarıya düşüren ve ios çakması arayüzlü xiaomi almaktansa Realme alırımKardeşim kullanmadığın malı övme. O dedigin her şey mi9t de var zaten. 1 seneye yakındır kullanıyorum. 20 defaya yakında düşürmüşümdür. Sağlamlık, zarif tasarım, ortamda çıkarıyosun tak üstten kamerayı şekil oluyor. Yazılım olsın kamera olsun hızlı şarj vs. özellikler olsun hepsi mi9t de var.
Xiaomi hızlı şarj adaptörü ile mi9t de çok hızlı bir şekilde şarj oluyor.![]()
bir güncellemeyle düşen şey bir güncellemeyle de düzeltilir. Takma bu kadar alacaksan git al kardeşim tutan yok seniKalitesiz yazılımlı tek bir güncellemeyle telefonun pil performansını yarıya düşüren ve ios çakması arayüzlü xiaomi almaktansa Realme alırım![]()
Düşünmeden atlayıp cevap yazacağınıza kullandığınız telefon hakkında iyi bir bilgiye sahip olsaydınız. Mi 9t kutudan android 9 ile çıkıyor, realme ise 10.e ben zaten Android 10 ile kullanıyorum haftalardır, bence göz kırpma yollayacağına cihaz hakkında iyi bir bilgiye sahip ol.
Ya kardeşim ne kadar boş konuşuyorsun. Mi 9t ocak ayında 10 güncellemesi aldı. Telefon piyasaya cıktıktan sonra 10 gelmesi uzun sürmedi. Telefonu alıyorsun 10 a güncelliyorsun yani ne kadar takıntılı bir insansın senDüşünmeden atlayıp cevap yazacağınıza kullandığınız telefon hakkında iyi bir bilgiye sahip olsaydınız. Mi 9t kutudan android 9 ile çıkıyor, realme ise 10.