Elden Ring alınır mı?

Daha önceden sekiro oynamış biri olarak almanı öneririm ama ilk souls oyununsa zorlıyabilir.

TR fiyatı o normalde 40 dolar. Büyüklüğünden bahsetmek için gerçek fiyatını verdim.
hocam peki 24 dolara veya üstüne biraz daha ekleyip dlc yerine başka ne tercih edebiliriz oyunlar hakkında bilgili birisine benziyorsunuz

hocam peki 24 dolara veya üstüne biraz daha ekleyip dlc yerine başka ne tercih edebiliriz oyunlar hakkında bilgili birisine benziyorsunuz
Oyunu oynadıysan DLC iyidir bence ama başka bir şey istiyorum dersen AAA oyunlardan oynamadıklarına yönelebilirsin.

GoW, cyberpunk, RDR2 bunları oynadıysan daha farklı şeyler bakabilirsin.

İlla souls like ise hollow knight öneririm hocam çok iyi bir oyundur ama bazı yerlerde minik sinir krizleri olabilir ama o tüm souls like oyunlarda olur.

Arkadaşlar bilgisayardan oynayacağım gamepad var ama klavye ile oynamak istiyorum ve ilk soulsvari oyunum olacak sizce alınır mı?
kesinlikle alınır ve gamepad ile oynamanı tavsiye ederim klavye bana baya zor gelmişti

Beklemeye devam hocam elbet çıkacak söylenti doğruysa en erken 2024 sonlarında çıkacak ama pek sanmıyorum bakalım bi çıksında.
hollow knightım var mapte kayboldum bi ara sinirlendim bi daha oynamadım ama bu sene mezun oluyorum bol bol oynicam

Beklemeye devam hocam elbet çıkacak söylenti doğruysa en erken 2024 sonlarında çıkacak ama pek sanmıyorum bakalım bi çıksında.
4 yıl önce paylaştıkları müziğe bak mükemmel. Xbox ile anlaşma yaptılar vs ama hala oyun yok ortada. Daha 2 sene bekleriz biz😞.

acelen yoksa dlc bekle zaten bundle felen tek pakette toplarlar diye düşünuyorum bir tık daha uyguna gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,345
Üyeler
203,797
Son üye
GARYOSAVAN
Geri