Neler Yeni

Elden Ring alınır mı?

<Relfexs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Efe
Daha önceden sekiro oynamış biri olarak almanı öneririm ama ilk souls oyununsa zorlıyabilir.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
TR fiyatı o normalde 40 dolar. Büyüklüğünden bahsetmek için gerçek fiyatını verdim.
hocam peki 24 dolara veya üstüne biraz daha ekleyip dlc yerine başka ne tercih edebiliriz oyunlar hakkında bilgili birisine benziyorsunuz

draqla

80+
hocam peki 24 dolara veya üstüne biraz daha ekleyip dlc yerine başka ne tercih edebiliriz oyunlar hakkında bilgili birisine benziyorsunuz
Oyunu oynadıysan DLC iyidir bence ama başka bir şey istiyorum dersen AAA oyunlardan oynamadıklarına yönelebilirsin.

GoW, cyberpunk, RDR2 bunları oynadıysan daha farklı şeyler bakabilirsin.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
İlla souls like ise hollow knight öneririm hocam çok iyi bir oyundur ama bazı yerlerde minik sinir krizleri olabilir ama o tüm souls like oyunlarda olur.

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
Arkadaşlar bilgisayardan oynayacağım gamepad var ama klavye ile oynamak istiyorum ve ilk soulsvari oyunum olacak sizce alınır mı?
kesinlikle alınır ve gamepad ile oynamanı tavsiye ederim klavye bana baya zor gelmişti

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Boşver onu yıllardır silksong bekliyorum 😄. Adam da beklicek şimdi.
Beklemeye devam hocam elbet çıkacak söylenti doğruysa en erken 2024 sonlarında çıkacak ama pek sanmıyorum bakalım bi çıksında.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Beklemeye devam hocam elbet çıkacak söylenti doğruysa en erken 2024 sonlarında çıkacak ama pek sanmıyorum bakalım bi çıksında.
hollow knightım var mapte kayboldum bi ara sinirlendim bi daha oynamadım ama bu sene mezun oluyorum bol bol oynicam

draqla

80+
4 yıl önce paylaştıkları müziğe bak mükemmel. Xbox ile anlaşma yaptılar vs ama hala oyun yok ortada. Daha 2 sene bekleriz biz😞.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
hollow knightım var mapte kayboldum bi ara sinirlendim bi daha oynamadım ama bu sene mezun oluyorum bol bol oynicam
nasıl kayboldun yerini gösteren bir charm var onu taksaydın ki bir yerden sonra ezberliyorsun haritayı.

WhoCares

80+ Gold
acelen yoksa dlc bekle zaten bundle felen tek pakette toplarlar diye düşünuyorum bir tık daha uyguna gelir

Top Bottom