Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne o zaman tepki miMesele 70 TL değil ki![]()
Ne o zaman tepki miMesele 70 TL değil ki![]()
İ5 12600KF ile CoolerMaster Hyper 212 Dual kullanıyorum geçmeye değer mi ? Yoksa 360 a geçmek daha mı mantıklı olur ?75 i geçmedi oyunda 68 maks gördü
EvetNe o zaman tepki mi![]()
Evet alınıyor sabit o satış politikası ben normal karşılıyorum bence sıkıntı yok tabi siz bilirsinizEvetAdamlar 150 TL ürün satıyor kargo almıyor bunlar 2100'e satıyor kargo alıyor onu geçtim hazır sisteme de alırlar bunlar kesin
Geçende Abdullah abi sistem çıkartınca daha uygun diye si ne r ji n in sistemini paylaştılar ondan sonra algı operasyonu falan filan dediler baya bir tartışma döndü ondan dolayı s ne rj iden herhangi bir link koyulmuyor diye biliyorum.hocam bu muhabbetin olayını bilen var mı acaba ? Bir kaç defa ürün önerisi için link atmaya çalıştım hata verdi.
Normalde direk yazınca mesaj spama düşüyor spama düşmesin diye bosluk bıraktım yasaklı kelimedeGeçende Abdullah abi sistem çıkartınca daha uygun diye si ne r ji n in sistemini paylaştılar ondan sonra algı operasyonu falan filan dediler baya bir tartışma döndü ondan dolayı s ne rj iden herhangi bir link koyulmuyor diye biliyorum.
Uyumluthermaltek s200 tg uyumlu mu üstüne takıca
Hocam bu soğutucu hakkinda ne düşünüyorsun ömürlük muUyumlu
360mm sıvı soğutma alınır bu paraya gereksiz pahalı bu model içinHocam bu soğutucu hakkinda ne düşünüyorsun ömürlük mu
![]()
Be Quiet! Dark Rock Pro 4 BK022 Kule Tipi İşlemci Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
adam haklı topram 3.7 ye ben 420 arctic aldım :SHocam bu soğutucu hakkinda ne düşünüyorsun ömürlük mu
![]()
Be Quiet! Dark Rock Pro 4 BK022 Kule Tipi İşlemci Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam aldım inş takması zor değildir ya işlemci r 5 7500f 96 dereceyi görüyoUyumlu