Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yanındayım merak etme hallederiz birlikteHocam aldım inş takması zor değildir ya
Ben yanındayım merak etme hallederiz birlikteHocam aldım inş takması zor değildir ya
hocam argb mi yoksa tek ayarmıKendim kullanıyorum normal de ikinci elini bu paraya alırsın
Hocam bazı arkadaşlarım senin sisteme uymaz dediler sisteme atıyorum bi bakabilir misin? https://www.vatanbilgisayar.com/amd...60-ti-prime-a620m-k-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.htmlBen yanındayım merak etme hallederiz birlikte![]()
Ben kafamdan atmıyorum kim demiş onu buyur kanıtıHocam bazı arkadaşlarım senin sisteme uymaz dediler sisteme atıyorum bi bakabilir misin? https://www.vatanbilgisayar.com/amd...60-ti-prime-a620m-k-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
eyw kralBen kafamdan atmıyorum kim demiş onu buyur kanıtıkendi sitesinde mevcut üste 280 olmuyor ama 240 oluyor zaten takılmış hâlleri de var incelemelerde
Hiçbir şey yapmana gerek yok uzun yıllar gider o bakım olarak radyatör ve fan temizliği yapılmalıdır@Kürşat K. Ben de bunun LE520 SE modeli var tam 8 ay kullandım, şuan yeni sistem alacağım içi demonte olarak kutuda duruyor. Sıvı soğutucunun içinde ki sıvının termal macun misali yılda 2-3 defa değiştirilmesi gerekiyor mu? Veya ne yapmam lazım
hocam bu urun cok guzel , omurluk bu urunler pompa arizasi vs yok sivi sogutucularla es deger dereceleri sagliyor 3 islemcimdede bu takili ve sifir sesHocam bu soğutucu hakkinda ne düşünüyorsun ömürlük mu
![]()
Be Quiet! Dark Rock Pro 4 BK022 Kule Tipi İşlemci Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Tamam sadece sert hava üfleyen bir alet bulup radyatörde ki ince tozları alıp, fanlara temizlesem yetiyor demek. Tamamdır rahatladım.Hiçbir şey yapmana gerek yok uzun yıllar gider o bakım olarak radyatör ve fan temizliği yapılmalıdır
Radyatör içine su tutup da yapabilirsin pompaya degdirmedenTamam sadece sert hava üfleyen bir alet bulup radyatörde ki ince tozları alıp, fanlara temizlesem yetiyor demek. Tamamdır rahatladım.
O aslında daha rahat ama bazı kişiler önermiyor medyada ki yorumlara baktığım zaman.Radyatör içine su tutup da yapabilirsin pompaya degdirmeden
rgb için ayrı kablo var , anakartında rgb veya kasanda kontrolcü yoksa bunla çözersinArkadaşlar kullanan varsa b450m 2k anakartinda RGB kontrolcüsü yok ekstra bir kontrolcü istiyor mu yoksa tek bağlantı mı