İşlemci değişimi sonrası Görüntü gelmiyor

mrckrg

80+
Reaksiyon skoru
9
Herkese iyi geceler diliyorum şöyle bir sorunum var kardeşim termal macun sürmek için işlemciyi sökmeye çalışırken işlemci soğutucuya yapışmış daha sonra da pimlere zarar vermiş. Zarara gören işlemci modeli ‘Ryzen 5 5500 ‘ bende elimde olan eski bir işlemciyi ‘Ryzen 5 1600AF’ takmak istedim düzgün taktım macunu sürdüm ramler düzgün takıldı herşeyi yaptıktan sonra startı verdim fakat ekrana görüntü gelmiyor. Daha önce başına gelen oldu mu yardımcı olabilecek var mı ?

Herkese iyi geceler diliyorum şöyle bir sorunum var kardeşim termal macun sürmek için işlemciyi sökmeye çalışırken işlemci soğutucuya yapışmış daha sonra da pimlere zarar vermiş. Zarara gören işlemci modeli ‘Ryzen 5 5500 ‘ bende elimde olan eski bir işlemciyi ‘Ryzen 5 1600AF’ takmak istedim düzgün taktım macunu sürdüm ramler düzgün takıldı herşeyi yaptıktan sonra startı verdim fakat ekrana görüntü gelmiyor. Daha önce başına gelen oldu mu yardımcı olabilecek var mı ?
Hocam bios pilini çıkardınızmı ?

Hocam peki işlemciyi değiştirme aşamasında ekran kartı ve ramleri çıkardınızmı ?
Hayır fakat daha sonra hepsini komple söküp tekrar taktım belki yerlerinden oynamıştır diye bu işlemi defalarca deneyim.

Anakartınız Nedir ?

Bios ekranı geliyor mu peki yoksa hiçbirşey mi yok

Hocam işlemcinizde sorun olablirmi ?
Dostum öyle bir ihtimal de yok çünkü işlemciyi kuzenimin bilgisayarından söküp getirdim çalışan bir bilgisayardan aktif olarak oda kendi sistemine eski işlemcisini taktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios ekranı geliyor mu peki yoksa hiçbirşey mi yok
Hiç ekran gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,576
Üyeler
187,531
Son üye
dyremordd