İşlemci değişimi sonrası Görüntü gelmiyor

mrckrg

80+
Reaksiyon skoru
9
Herkese iyi geceler diliyorum şöyle bir sorunum var kardeşim termal macun sürmek için işlemciyi sökmeye çalışırken işlemci soğutucuya yapışmış daha sonra da pimlere zarar vermiş. Zarara gören işlemci modeli ‘Ryzen 5 5500 ‘ bende elimde olan eski bir işlemciyi ‘Ryzen 5 1600AF’ takmak istedim düzgün taktım macunu sürdüm ramler düzgün takıldı herşeyi yaptıktan sonra startı verdim fakat ekrana görüntü gelmiyor. Daha önce başına gelen oldu mu yardımcı olabilecek var mı ?

Herkese iyi geceler diliyorum şöyle bir sorunum var kardeşim termal macun sürmek için işlemciyi sökmeye çalışırken işlemci soğutucuya yapışmış daha sonra da pimlere zarar vermiş. Zarara gören işlemci modeli ‘Ryzen 5 5500 ‘ bende elimde olan eski bir işlemciyi ‘Ryzen 5 1600AF’ takmak istedim düzgün taktım macunu sürdüm ramler düzgün takıldı herşeyi yaptıktan sonra startı verdim fakat ekrana görüntü gelmiyor. Daha önce başına gelen oldu mu yardımcı olabilecek var mı ?
Hocam bios pilini çıkardınızmı ?

Anakartınız Nedir ?

Hocam işlemcinizde sorun olablirmi ?
Dostum öyle bir ihtimal de yok çünkü işlemciyi kuzenimin bilgisayarından söküp getirdim çalışan bir bilgisayardan aktif olarak oda kendi sistemine eski işlemcisini taktı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bios ekranı geliyor mu peki yoksa hiçbirşey mi yok
Hiç ekran gelmiyor

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,987
Üyeler
193,219
Son üye
sivilenginar
Geri