bunu neden önerdiniz acaba![]()
Hyperx 77z45aa Cloud III Siyah Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri
Hyperx 77z45aa Cloud III Siyah Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Hyperx cloud 2 iyidirfps oynuyorum ses kalitesi ve mikrofonda benim için çok önemli önerebileceginiz kulaklıklar varsa beklerim 5000tl ye kadar
O fiyatlara daha kaliteli bir şey alırsın belki ama ikisi arasında kesinlikle cloud2fps oynuyorum ses kalitesi ve mikrofonda benim için çok önemli önerebileceginiz kulaklıklar varsa beklerim 5000tl ye kadar
Bütçe 5000, ürün de indirimdeyken kaliteli olarak paylaştım , genel olarak cloud 2 nin mikrofonu da iyi değil bu arada bunun nasıl bilmiyorumbunu neden önerdiniz acaba
öğleden beri düşünüyorum alsam mı diye aldım ben bunu ya![]()
Hyperx 77z45aa Cloud III Siyah Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri
Hyperx 77z45aa Cloud III Siyah Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Bende de 7x+ var alıp bi deneyesim varöğleden beri düşünüyorum alsam mı diye aldım ben bunu ya
valla geldiğinde yorumumu bırakırım buraya ama o zamana bu fiyatta kalmayabilir indirime girmiş şuan normalde 4.7 4.8k falan sanırımBende de 7x+ var alıp bi deneyesim var