Rival 650 mi Aerox 3 Wireless mı?

Riley

80+
Reaksiyon skoru
187
Bütçe
3500
Arkadaşlar selamlar, Rival 3 Wireless kullanıyorum. Dün Rival 650 modelini satın aldım. Aklımda Aerox 3 Wireless 2022 Edition modeli kaldı. Sizce Rival 650'yi iptal edip Aerox 3 almalı mıyım? Steelseries dışında bir şey önermeyin, donanım konusunda Steelseries takıntım var.

Onun yerine Aerox 5 Wireless alabilirsin. Rival 650 çok eski bir mouse.

Batarya farkıda var aralarında. Bide eğer sağlaksan ele oturma açısından çok fark ediyor.

Arkadaşlar selamlar, Rival 3 Wireless kullanıyorum. Dün Rival 650 modelini satın aldım. Aklımda Aerox 3 Wireless 2022 Edition modeli kaldı. Sizce Rival 650'yi iptal edip Aerox 3 almalı mıyım? Steelseries dışında bir şey önermeyin, donanım konusunda Steelseries takıntım var.
Valla önerme dedin ama ben de rival 3 kullanıyordum 3.3k ya fantech helios 2 pro aldım cidden çağ atlamış gibi hissettim. Bahsettiğim model şekil olarak rival 3 e baya benziyor zaten.
İncelemek istersen atayım steelseriesi kesinlikle aratmıyor.
Şekil farkları.

He bu arada bende de Steelseries takıntısı var. Full Steelseries kullanıyodum. Rival 650 - Apex 5 - Arctis 5. Rival 650 son zamanlarda baya sıkıntı yapmaya başlayınca Glorious Model D2 Pro Wireless aldım.

He bu arada bende de Steelseries takıntısı var. Full Steelseries kullanıyodum. Rival 650 - Apex 5 - Arctis 5. Rival 650 son zamanlarda baya sıkıntı yapmaya başlayınca Glorious Model D2 Pro Wireless aldım.
Ne sıkıntısı yaptı hocam?

Ne sıkıntısı yaptı hocam?
Reis şarj süresi çok düşmüştü bi 3-4 yıldır kullanıyodum ben. Steelseriesin kronik sıkıntısı mouse tekerleği bozuluyor o da vardı.

Aerox 3 net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama tabii ki steelseries dışına çıksan o fiyatlara çok iyi nimetler var

vgn dragon fly ve r1 pro bütçeme uygun. Wraith markasının iyi olduğunu biliyorum fakat müşteri desteği pek sallamıyor diye yorumlar okudum. Eğer sıkıntı yoksa bu iki modelden birini alabilirim
Siz ne düşünüyorsunuz
incelemelerini izle ona göre karar ver ve wraith müsteri desteği iyi diye biliyorum bende
( biraz geç yazdım :D ) ikisinden hangisini alırsan al memnun kalırsın büyük ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,644
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri