❌İndirim Bitti! EPOMAKER HEDİYELER DAĞITIYOR!!!!

ücretsiz kargoyla gümrükte vs sıkıntı mı çıkıyor
Kanka daha ucuz diye başka yere vermelerinden korktum. Ben dedim 5 dolara alıyım. Çünkü ks birşeyleri için geçerlidir falan yazıyordu dedim kesin bi nonoşluk çıkar. Ama bana kalırsa 1 tane üstünde alanları iptal ederler. Adam 5 tane aldıysa mesela 1 tane yollarlar diye düşünüyorum. O yüzden riske atmayıp adam gibi 1 tane aldım sfasfassad.

Kanka daha ucuz diye başka yere vermelerinden korktum. Ben dedim 5 dolara alıyım. Çünkü ks birşeyleri için geçerlidir falan yazıyordu dedim kesin bi nonoşluk çıkar. Ama bana kalırsa 1 tane üstünde alanları iptal ederler. Adam 5 tane aldıysa mesela 1 tane yollarlar diye düşünüyorum. O yüzden riske atmayıp adam gibi 1 tane aldım sfasfassad.
zaten 2 3 alanları yollarlarsa çok ayıp ederler her siparişe bi tane gönderseler öpüp başımıza koyalım ben de 1 tane kablo 1 tane klavye denedim hayırlısı artık

ben 2 tane aldım
sona doğru izin vermedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 30luk 3 tane switch seti eklemek isterken yanlişlıkla 10 tane eklemisim sipariş verdikten sonra farkettim keşke 3 tane tek alsaydim

Piyasanın en iyi klavye markalarından custom olarak EP84 modelini aldım bakalım.

Keycapsi almak isterseniz https://epomaker.com/products/epoma...63465&pr_ref_pid=6783937970249&pr_seq=uniform kod:TC6YD5PY61JN Not:kodu herkes kullanabiliyor
Ekran görüntüsü 2024-06-13 191602.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,779
Üyeler
186,371
Son üye
yigoben
Geri