- Reaksiyon skoru
- 5,717
Bu fiyatta Helio G99 işlemcili tablet çok iyi.
Kardeşimde var çocuklar için ideal. Oyun YouTube vs işte. Ama gerçek bir kullaniciya yetmez. Bazen elime alıyorum falan bence arayüzü kötü.https://www.n11.com/urun/samsung-ga...x110-4-gb-64-gb-87-tablet-44136431?magaza=n11
Tık Hızı kupon kampanyasından 250tl kuponu hesaba tanımlayıp alabilirsiniz. 16.59 a kadar süresi var.
Kaçıranlar takip etsin geliyor arada böyle güzel kuponlar alırsınız yine.
Yeterlidir .Babama sadece banka uygulamaları ve youtube izlemesi için bir tablet lazım, bu alınır mı?
Asla hocam. Kendi sarj aleti ile çok hızlı doluyor. Dizi veya film de mümkün değil. Geçen hafta 1 gün de 3 film izledim. yaklaşık 7 saat civari şarjım 20 falan kalmıştı. Kendi sarj aleti ile de çok hızlı doluyor. İşlemci moba oyunları oynatıyor. Ekran 800p ama anime veya film için veya uygulamalar için yeterli.Dizi ve Film izlemek için bir tablet arıyorum elimde gm nin eski bir tableti var ama şarjı iyice sona geldi 1 film bile izlenmiyor neredeyse prizde aşırı ısınıyor o yüzden değiştirmek istiyorum.
Görüntü kalitesi iyi şarjı ortalama giden bir şey lazım daha ucuzu var mıdır ?
Oyun hiç oynamayacağım sadece dizi ve film kendi hafızası da çok önemli değil usb den atar izler silerim 32 gb bile rahat rahat yeter. O yüzden daha ucuza bulabilir miyim diye sordum.Asla hocam. Kendi sarj aleti ile çok hızlı doluyor. Dizi veya film de mümkün değil. Geçen hafta 1 gün de 3 film izledim. yaklaşık 7 saat civari şarjım 20 falan kalmıştı. Kendi sarj aleti ile de çok hızlı doluyor. İşlemci moba oyunları oynatıyor. Ekran 800p ama anime veya film için veya uygulamalar için yeterli.
Sadece video izlemek için bile alınır gibi geldi bana , ben de aldım deneyeceğimOyun hiç oynamayacağım sadece dizi ve film kendi hafızası da çok önemli değil usb den atar izler silerim 32 gb bile rahat rahat yeter. O yüzden daha ucuza bulabilir miyim diye sordum.
Eğer öncesinde yüksek ppi li bir ekran kullandıysanız 800p çok kötü gelecektir. Şuanda giriş seviye telefonlar bile fullhd+ geliyor. Sadece dizi film izlemek için çokda tavsiye etmiyorum.Oyun hiç oynamayacağım sadece dizi ve film kendi hafızası da çok önemli değil usb den atar izler silerim 32 gb bile rahat rahat yeter. O yüzden daha ucuza bulabilir miyim diye sordum.
Bence çok kötü de denilemezEğer öncesinde yüksek ppi li bir ekran kullandıysanız 800p çok kötü gelecektir. Şuanda giriş seviye telefonlar bile fullhd+ geliyor. Sadece dizi film izlemek için çokda tavsiye etmiyorum.
Bu şekilde alınca çok iyi oluyor.kızıma aldım 2750 TL civarına geldi banka kampanyaları ile
Gayet güzel. Şey soracağım sana kılıf ve ekran koruyucuyu nereden almıştın hatırlıyor musun ?