Yakup.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 6,750
Bu ramlere ne kadar overclock yapabilirim işlemcim ryzen 5 3500x https://www.itopya.com/gskill-8gb-ripjaws-v-siyah-ddr4-3200mhz-cl16-single-kit-ram/
Hangi çip kullandıgını nerden ögrenebilirim@RevDeisDou o RAM'lerle 3333 MHz CL14 falan yapıyordu. Tam hatırlamıyorum.
Hynix çipler vardı ama modelini hatırlamıyorum. Aldığında Thaiphoon Burner ile çiplerine bakabilirsin.Hangi çip kullandıgını nerden ögrenebilirim
Arkadaş ondan bahsetmiyor, kaldı ki o videoda "Şu RAM'e şu kadar overclock yapılır" tarzında bir şey demiyorŞu videoya bir göz atın;
Şahsen ben OC yapmaması için attım o videoyu. Eğer yeterince bilgisi varsa yapsın, orasına karışmam ki yok gibi gözüküyor. Gördüğümüz gibi konu açmış zaten kendisiHynix çipler vardı ama modelini hatırlamıyorum. Aldığında Thaiphoon Burner ile çiplerine bakabilirsin.
Arkadaş ondan bahsetmiyor, kaldı ki o videoda "Şu RAM'e şu kadar overclock yapılır" tarzında bir şey demiyor.
Buyurun.Nerden indiricem bu uygulamayı link atabilirmisiniz
Bilmeyen kişi tabii ki yapmasın ancak bilen kişi varsa ona illaki yardım eder. Overclock yapmanın ömrü kısaltacağı veya bozacağı fikri benim için tamamen yalandır, şehir efsanesidir.Şahsen ben OC yapmaması için attım o videoyu. Eğer yeterince bilgisi varsa yapsın, orasına karışmam ki yok gibi gözüküyor. Gördüğümüz gibi konu açmış zaten kendisi
Bilinçsiz OC bazen yarardan çok zararlı oluyor.
Samsung çip varmışBuyurun.
Bilmeyen kişi tabii ki yapmasın ancak bilen kişi varsa ona illaki yardım eder. Overclock yapmanın ömrü kısaltacağı veya bozacağı fikri benim için tamamen yalandır, şehir efsanesidir.
Bana SS atar mısın?Samsung çip varmış
Çok fazla overclock yapılacak Samsung B-die çip türü değil bu. Daha üst model Samsung B-die'larda overclock yapılıyor. Sen yine de şansını dene, voltajı 1.45 V verip frekansı 3400 MHz yapmaya çalış.
Aynen, sendekinden farklıymış.Bende RED olanı var RED olanı Hynix CJR