❌İndirim Bitti! Gamenote h2002p Kulaklık 798 TL🔥

Reaksiyon skoru
60
Güzel kulaklık 1 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı olmadı bu fiyata uzun zamandır düşmedi alanlara hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RGB modu kisitli ama

İncelemesi forumda bulunmakta alacak arkadaşlar bakabilir kulaklığı bende kullanıyorum gayet memnunum.

Ben de kullanıyorum 850 liraya almıştım 7 ay kadar önce. Çok memnunum gayet güzel

Mükemmel bir ses kalitesi var ama mikrofona iyi davranın 2 aya kırdım ben

şu anda soundcore space q45 kablolu olarak kullanıyorum. sizce oyun için space q45 yerine alınır mı? rahatmı ve ses vs kasamsı iyi mi?

Satıcı Trendyol Bence Güzel Fiyat
Almayın terletiyor , sesi az , rgb az . Şuan razer blackshark v2 x kullanıyorum az para biriktirin bunun gibi bir şey alın .

şu anda soundcore space q45 kablolu olarak kullanıyorum. sizce oyun için space q45 yerine alınır mı? rahatmı ve ses vs kasamsı iyi mi?
geçmene değmez hemen hemen aynı sesi verir

güzel karşılaştırma
Aralarında 800 TL fark var bir yerde 1 hafta çalışsa veya bayram harçlıklarını biriktirse rahatlıkla alır . Dandik alacağına sabret . Karşılaştırmayla alakası yok

Satıcı Trendyol Bence Güzel Fiyat
1 hafta önce 1050 ₺ ye aldım. Şans, güzel kulaklık hafif ve söylenilen kafa sıkmasını ben yaşamadım James Donkey 712 den geçtim mikrofon ve ağırlık olarak çağ atladım. Hafif ve f/p kralı bir kulaklık.

Mükemmel bir ses kalitesi var ama mikrofona iyi davranın 2 aya kırdım ben
2 Aya kırdım derken kulaklıktan dolayı olan bir sorun mu yoksa ekstra bir durum oldu da mı kırıldı ? 1 Hafta oldu alalı dikkatli kullanmaya çalışıyorum.

Geri