💳 KREDİ KARTI HARCAMALARI PATLADI! 🔥

Kredi kartlarını da iptal etseler daha iyi olur aslında (!) 😅
 
Ailem 30 yıldır kredi kartı kullanmıyor. Sanırım en iyisini yapıyolar :D
 
Nasıl geçiniyorsunuz 😳
Kredi kartı kullanmak yerine bazı bankalar var. şu 3-4 yıldır aldığımız ürünleri telefon bilgisayar vb. şeyleri bazı bankalar kredi kartın olmasa dahi taksit yapıyor. Yine taksitli alıyoruz ama asla kredi kartımız yok. fibabanka maaş kartına taksit yapıyor. ordan alıyoruz.
 
Kendi harcama&ödeme disiplininizi sağlayabilirseniz kredi kartı çok faydalı bir şeydir. Bu kadar enflasyonun yüksek olduğu ortamda kredi kartını kullanmak az da olsun paranızı korumanızı sağlar.
 
Bende QNB ile savaş içindeyim. Geçen ay eksiksiz borç ödedim şimdi de bana geçen aydan 10k borç kitlediler. Normal mi bu?
Tamamını odediysen borç olmaması gerek. Muhtemelen farklı bir harcama o. Kredi kartı borcunu ödediğin sürece borç çıkarmaz
 
YapıKredi de World Gold kredi kartım var 50.000 ₺ limiti 2 ay içinde 232.000 ₺ ye yükselttiler. Hâlâ borcunu ödüyorum
Bende limiti 1 aylık maaş a çekeceğim. Fazla olunca nasıl gidiyor anlaşılmıyor.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,679
Mesajlar
10,498,446
Üyeler
184,963
Son üye
Arda_5337
Geri
Top