Nasıl geçiniyorsunuzAilem 30 yıldır kredi kartı kullanmıyor. Sanırım en iyisini yapıyolar
Hocam bizde de kart yok gerçekten çok daha rahat. Tek eksi şimdi almıyorum da yarın alıyorum.Nasıl geçiniyorsunuz
Kredi kartı kullanmak yerine bazı bankalar var. şu 3-4 yıldır aldığımız ürünleri telefon bilgisayar vb. şeyleri bazı bankalar kredi kartın olmasa dahi taksit yapıyor. Yine taksitli alıyoruz ama asla kredi kartımız yok. fibabanka maaş kartına taksit yapıyor. ordan alıyoruz.Nasıl geçiniyorsunuz
Ben onay vermiyorum. Lazım olunca az bir limit artırımı yapıyorumYapıKredi de World Gold kredi kartım var 50.000 ₺ limiti 2 ay içinde 232.000 ₺ ye yükselttiler. Hâlâ borcunu ödüyorum
Tamamını odediysen borç olmaması gerek. Muhtemelen farklı bir harcama o. Kredi kartı borcunu ödediğin sürece borç çıkarmazBende QNB ile savaş içindeyim. Geçen ay eksiksiz borç ödedim şimdi de bana geçen aydan 10k borç kitlediler. Normal mi bu?
Bende limiti 1 aylık maaş a çekeceğim. Fazla olunca nasıl gidiyor anlaşılmıyor.YapıKredi de World Gold kredi kartım var 50.000 ₺ limiti 2 ay içinde 232.000 ₺ ye yükselttiler. Hâlâ borcunu ödüyorum