PoyrazMert
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
su anlik stok olarakj RDR2,Mafia Definitive Edition Ve BattleBlock Theater
GamePass harici

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
GamePass harici
Rdr 2 klavye mouse desteklese bende alacaktım da desteklemiyormuş maalesef. Üzdü . Önerim elden ring, ilk aklıma gelensu anlik stok olarakj RDR2,Mafia Definitive Edition Ve BattleBlock Theater
GamePass harici
![]()
Mesajı tekrar atma konuyu yükselte tıklasu anlik stok olarakj RDR2,Mafia Definitive Edition Ve BattleBlock Theater
GamePass harici
![]()
Ben bugün aldım. Biraz test edeyim inceleme yapıcam ama şimdilik memnunumkral konsoldan memnun musun ben de almayı planlıyorum
hangi monitörü kullanıyorsunMafia definitive edition, cyberpunk 2077, resident evil serisi, dying light 2, alan wake 2 bunlarda güzel
Ben bugün aldım. Biraz test edeyim inceleme yapıcam ama şimdilik memnunum
Monitör kullanmıyorum. Tv ye bağlayacağım normalde. Tv şuan serviste olduğu için laptopa bağlıyorum. Asus rog strix g17 yehangi monitörü kullanıyorsun
İyiymiş. Varsa klavye mouse takıp dener misin. (ikisinide farklı usb portuna) web tarayıcıdanMonitör kullanmıyorum. Tv ye bağlayacağım normalde. Tv şuan serviste olduğu için laptopa bağlıyorum. Asus rog strix g17 ye
hocam 2 yıl boyunca kullandım kasma donma vs hiç yaşamadım gönül rahatlığıyla alabilirsinkral konsoldan memnun musun ben de almayı planlıyorum
Klavye mouse destekleyen oyunlar var. Hepsi desteklemiyor. Örneğin rdr desteklemiyor mount and blade destekliyorİyiymiş. Varsa klavye mouse takıp dener misin. (ikisinide farklı usb portuna) web tarayıcıdan
15 gün sonra alacağım hocam. 15 günde çok zam gelmez zaten ama indirim gelebilir.hocam 2 yıl boyunca kullandım kasma donma vs hiç yaşamadım gönül rahatlığıyla alabilirsin