Yardım Lenovo Legi̇on 5'i İade Edeyim Mi?

benim kullandıgım laptop 2009 da cktı 10dk format atılıyor kendim yapıoyrum o adamda bir b.kluk var benden demedi deme bu arada
Knk bende şüphelendim 2 3 saat oldu format attın driver yükleniyor diyor kesikler oluyor diyor

lenovo legion 5 Laptop aldım bugün geldi bilgisayarcıya gittim format için adam bunu iade et çok kötü pc dedi en fazla 3 saat oyun oynarsın ekran kartı yanar dedi 3 saatten sonra çöpe atarsın çok ısınır dedi anlamıyorum pc den pek iade et hemen diyor ne yapayım RTX 3070 EKRAN KARTI RYZEN 7 5800 İŞLEMCİ LİNKİ AŞŞAĞIDA ryzen ile nvdia uymuyor dedi yardımcı olur musunuz iademi edeyim kesikler çok olur diyor

Öncelikle bilgisayarcı kör kütük cahil hatta muhtemelen kötü niyetli oyun oynarken öyle kolay kolay hatta mümkün değil ekran kartı yanmaz çünkü belli bi ısı'ya geldikten sonra otomatik bilgisayar veya laptop kendini kapatarak koruma'ya alıyor iade konusuna gelirsek incehesap iade konusunda çok illet bir firmadır 2 3 ay öncesine kadar telefon iade ederken burnumdan getirmişlerdi telefonu

Öncelikle bilgisayarcı kör kütük cahil hatta muhtemelen kötü niyetli oyun oynarken öyle kolay kolay hatta mümkün değil ekran kartı yanmaz çünkü belli bi ısı'ya geldikten sonra otomatik bilgisayar veya laptop kendini kapatarak koruma'ya alıyor iade konusuna gelirsek incehesap iade konusunda çok illet bir firmadır 2 3 ay öncesine kadar telefon iade ederken burnumdan getirmişlerdi telefonu
Ha bu arada günümüz de artık bilgisayarcıların bir anlamı kalmadı ben ne telefoncu ne bilgisayarcı hiçbirine bir şey götürmem şahsen hiçbirine güvenmiyorum artık telefoncu'ya gideyim bilgisayarcı'ya gideyim devri bitti

lenovo legion 5 Laptop aldım bugün geldi bilgisayarcıya gittim format için adam bunu iade et çok kötü pc dedi en fazla 3 saat oyun oynarsın ekran kartı yanar dedi 3 saatten sonra çöpe atarsın çok ısınır dedi anlamıyorum pc den pek iade et hemen diyor ne yapayım RTX 3070 EKRAN KARTI RYZEN 7 5800 İŞLEMCİ LİNKİ AŞŞAĞIDA ryzen ile nvdia uymuyor dedi yardımcı olur musunuz iademi edeyim kesikler çok olur diyor

Cihazına zarar vermiş olabilir ,iyi kontrol et. Adam sakat.

Hocam ne yapacam pc yavaşladı ya 40 dk pc açılmadı formattan once 2 saniyede açılıp kapanıyordu

Hocam evde format atıyor parça çıkarmadı yanındayım sabahtır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc yok hocam nasıl gidecem
kanka kaş ile goz arası araklamıs olabilir saniyelik işler bunlar en iyi iht virus yuklemiştir seni gozetlemek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,602
Üyeler
174,590
Son üye
Mert678715
Geri