Yaptığım Oyun - Stack Game (Forum'a özel erken erişim)

oyunun türü ney fps oynumu şuanda indiremiyceğim için merak etdim

Elinize sağlık. Şu an deneme imkanım yok ama ilk fırsatta denemeye çalışacağım.

MacOsX Platformu için destek verildi.

Bildiğiniz üzere bir süredir programcılıkla ilgileniyorum. İlk oyunumu yaptım. Yaptım denemez tam ama baştan bilgisayara uyarlayarak, telefonda oynadığımız/oynayabildiğiniz bir oyunu yaptım. Stack Game

Saat 03:00 civarı Epic Games formunu doldurdum. Onaylanması için dualarınızı eksik etmeyin :)

Linux Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal

Windows Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal

MacOsX Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal

NOT: 1 adet virüs programı uyarı vermiş ama, daha bilindik ve güvenilir olan programlarda sorun bulunmamış. Rahatlıkla indirebilirsiniz.

~KaanCK

Hataları bana özelden bildirebilirsiniz.

Bu Hatayı Düzeltmek için .exe dosyasının ismini Computer - Stack Game veya Computer - Stack Game.exe yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Bildiğiniz üzere bir süredir programcılıkla ilgileniyorum. İlk oyunumu yaptım. Yaptım denemez tam ama baştan bilgisayara uyarlayarak, telefonda oynadığımız/oynayabildiğiniz bir oyunu yaptım. Stack Game

Saat 03:00 civarı Epic Games formunu doldurdum. Onaylanması için dualarınızı eksik etmeyin :)

Linux Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal

Windows Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal

MacOsX Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal

NOT: 1 adet virüs programı uyarı vermiş ama, daha bilindik ve güvenilir olan programlarda sorun bulunmamış. Rahatlıkla indirebilirsiniz.

~KaanCK

Hataları bana özelden bildirebilirsiniz.

Bu Hatayı Düzeltmek için .exe dosyasının ismini Computer - Stack Game veya Computer - Stack Game.exe yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
indireyim bakalım nasıl oyunmuş

Oyunu beğendim şu ana kadar rekor kim de ve kaç yapmış o dataya ulaşabiliyor musun

Üst üste hiç blok kaybetmeden 5 tane Stacklerden koyunca stackler büyümeye başlıyor çok iyi

Unity de oyun yaptığımız dersler geldi aklıma :D hala C# dan nefret ediyorum...

Yolun açık olsun dostum başarılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,195
Üyeler
189,987
Son üye
cplburak
Geri