Ramazapple
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
- Bütçe
- 300000
https://shbd.io/s/K87QsD5I Beyler nasıl araç sizce yarın hayırlısıyla ustaya gösterip olur derse alacağım 255 diyorlar ne dersiniz uygun mudur ilk araba için
hocam vazgeçtim fikrimden. Bu araç o değilmiş. İyi forumlarAraç ilk araba için gayet uygun. Bunların otomatikleri sorun çıkartıyor manuel olması da daha iyi. Fakat bu aracın elektrik aksamına dikkat et. Km yüksek , metal yorgunluğu vs vs fakat sonuçta araç 19 yaşında bunları da göz önünde bulundurursak bu piyasada alınabilecek arabalardan. Ama ekspertize önem ver . Bugün kısacağın 3 4k aylar sonra asana daha fazla olarak dönmesin. (Tecrübe ettim)
Çok özür dilerim haddime değil ama bir sekilde, mesela biraz daha bekleyerek, bütce arttırma sansınız var mı?https://shbd.io/s/K87QsD5I Beyler nasıl araç sizce yarın hayırlısıyla ustaya gösterip olur derse alacağım 255 diyorlar ne dersiniz uygun mudur ilk araba için
Ama ekspertize önem ver . Bugün kısacağın 3 4k aylar sonra asana daha fazla olarak dönmesin.
Hocam bilmiyorum burada mı yaşıyorsunuz ama ortamı biliyorsunuz elde para biriktirmeyi bırak eldeki para da eriyor bir ara 350leri düşünürken şimdi 300lere indim valla o yüzden bir tane alalım ilk arabamız olsun ileride Allah nasip etsin üst modele geçelim hem acemiyiz de yani bugün 3 milyonum olsa valla bu acemilik geçene kadar yine 300 e alırımÇok özür dilerim haddime değil ama bir sekilde, mesela biraz daha bekleyerek, bütce arttırma sansınız var mı?
Yoksa ilk araba icin güzel gibi. Yandan bir cizme olmus, onu güzelce açıklıyabilmeli.
Km'si fena değil biraz yüksek ama 2005 model diyoruz, okalar olacak.
Yukardaki su arkadaşımın yorumuma kalıbımı basarım.
Birde ekliyim, Ne kadar eski araç, o kadar parça masrafı ihtimali.Çok özür dilerim haddime değil ama bir sekilde, mesela biraz daha bekleyerek, bütce arttırma sansınız var mı?
Yoksa ilk araba icin güzel gibi. Yandan bir cizme olmus, onu güzelce açıklıyabilmeli.
Km'si fena değil biraz yüksek ama 2005 model diyoruz, okalar olacak.
Yukardaki su arkadaşımın yorumuma kalıbımı basarım.
Sağolun hocam açıklayanı konuşmanız içinAraç ilk araba için gayet uygun. Bunların otomatikleri sorun çıkartıyor manuel olması da daha iyi. Fakat bu aracın elektrik aksamına dikkat et. Km yüksek , metal yorgunluğu vs vs fakat sonuçta araç 19 yaşında bunları da göz önünde bulundurursak bu piyasada alınabilecek arabalardan. Ama ekspertize önem ver . Bugün kısacağın 3 4k aylar sonra asana daha fazla olarak dönmesin. (Tecrübe ettim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam vazgeçtim fikrimden. Bu araç o değilmiş. İyi forumlar
İşte 40 falan kalıyor hocam çok anlamam ama pejo parçaları kolay bulunuyor ucuz da diyorlar sankiBirde ekliyim, Ne kadar eski araç, o kadar parça masrafı ihtimali.
Parça fiyatlarını da araştırmanız ve muhtemel bütçesini ayırmanız lazım.
Yukarıda dediğim gibi.Hocam bilmiyorum burada mı yaşıyorsunuz ama ortamı biliyorsunuz elde para biriktirmeyi bırak eldeki para da eriyor bir ara 350leri düşünürken şimdi 300lere indim valla o yüzden bir tane alalım ilk arabamız olsun ileride Allah nasip etsin üst modele geçelim hem acemiyiz de yani bugün 3 milyonum olsa valla bu acemilik geçene kadar yine 300 e alırım