ElectriX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,933
Virüs falan değil. Güncelleme yaptınız zaman sorun yaşarsanız eskisine dönmek için. 30 gün sonra otomatik siliniyor zaten.windows old diye bir şey var nalamadım bu ne arkadaşlar virüs desen türkçe yama dışında crack bir şey indirmedim ama windows update yaptım?
o bendede gelmıstı wın10 a gecınce ıncekı kullandıgın wın surumun ıcerıkelrı sılebılırsınwindows old diye bir şey var nalamadım bu ne arkadaşlar virüs desen türkçe yama dışında crack bir şey indirmedim ama windows update yaptım?
sana bırsey sorcam sıkıntı olmaz dımıVirüs falan değil. Güncelleme yaptınız zaman sorun yaşarsanız eskisine dönmek için. 30 gün sonra otomatik siliniyor zaten.
Tabio bendede gelmıstı wın10 a gecınce ıncekı kullandıgın wın surumun ıcerıkelrı sılebılırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sana bırsey sorcam sıkıntı olmaz dımı
PC ıle ılgılı
20-40 gb arası orda dosya topluyor.geri dönme gibi bi niyetiniz yoksa silmenizi tavsiye ederim.windows old diye bir şey var nalamadım bu ne arkadaşlar virüs desen türkçe yama dışında crack bir şey indirmedim ama windows update yaptım?
benım pc de bır gıncelleme gıbı bırsey gelmıstı C dosyası ıle ılgılı ardından o her neyse %80 e geldıgınde pc kendısını yendıen baslattı bılgısayar acıldıgında oyunları acamaz oldum zula gamelopp cs gıbı gameloop ıcın dll ıstedı dllyı duzelttım sımdı uygulama duzgun olarak baslatılamadı hatası alıyorum wın 10 u tekrar yuklesem sorun gıdermı
Güncelleme yaparken sistem kendini yeniden başlatır bunda bir problem yok ama dll sorunu ilginçmiş. Güncellemeyi geri alıp deneyin olmazsa format atın. Belki dll konusunda bilgili birisi vardır. Bu forumda.benım PC de bır gıncelleme gıbı bırsey gelmıstı C dosyası ıle ılgılı ardından o her neyse %80 e geldıgınde PC kendısını yendıen baslattı bılgısayar acıldıgında oyunları acamaz oldum zula gamelopp cs gıbı gameloop ıcın dll ıstedı dllyı duzelttım sımdı uygulama duzgun olarak baslatılamadı hatası alıyorum wın 10 u tekrar yuklesem sorun gıdermı
o herhangı neyse sıstem yanı C ıle ılgısı vardı ama gerı de olmuyorGüncelleme yaparken sistem kendini yeniden başlatır bunda bir problem yok ama dll sorunu ilginçmiş. Güncellemeyi geri alıp deneyin olmazsa format atın. Belki dll konusunda bilgili birisi vardır. Bu forumda.