windows old dosyası

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
windows old diye bir şey var nalamadım bu ne arkadaşlar virüs desen türkçe yama dışında crack bir şey indirmedim ama windows update yaptım?

Ekler

• Ek Açıklama 2020-07-19 134012.jpg
    Ek Açıklama 2020-07-19 134012.jpg
    48.4 KB · Hit: 39
  • Ek Açıklama 2020-07-19 133959.jpg
    Ek Açıklama 2020-07-19 133959.jpg
    41.5 KB · Hit: 33
windows old diye bir şey var nalamadım bu ne arkadaşlar virüs desen türkçe yama dışında crack bir şey indirmedim ama windows update yaptım?
Virüs falan değil. Güncelleme yaptınız zaman sorun yaşarsanız eskisine dönmek için. 30 gün sonra otomatik siliniyor zaten.

o bendede gelmıstı wın10 a gecınce ıncekı kullandıgın wın surumun ıcerıkelrı sılebılırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Virüs falan değil. Güncelleme yaptınız zaman sorun yaşarsanız eskisine dönmek için. 30 gün sonra otomatik siliniyor zaten.
sana bırsey sorcam sıkıntı olmaz dımı
pc ıle ılgılı

o bendede gelmıstı wın10 a gecınce ıncekı kullandıgın wın surumun ıcerıkelrı sılebılırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sana bırsey sorcam sıkıntı olmaz dımı
PC ıle ılgılı
Tabi

20-40 gb arası orda dosya topluyor.geri dönme gibi bi niyetiniz yoksa silmenizi tavsiye ederim.

benım pc de bır gıncelleme gıbı bırsey gelmıstı C dosyası ıle ılgılı ardından o her neyse %80 e geldıgınde pc kendısını yendıen baslattı bılgısayar acıldıgında oyunları acamaz oldum zula gamelopp cs gıbı gameloop ıcın dll ıstedı dllyı duzelttım sımdı uygulama duzgun olarak baslatılamadı hatası alıyorum wın 10 u tekrar yuklesem sorun gıdermı

benım PC de bır gıncelleme gıbı bırsey gelmıstı C dosyası ıle ılgılı ardından o her neyse %80 e geldıgınde PC kendısını yendıen baslattı bılgısayar acıldıgında oyunları acamaz oldum zula gamelopp cs gıbı gameloop ıcın dll ıstedı dllyı duzelttım sımdı uygulama duzgun olarak baslatılamadı hatası alıyorum wın 10 u tekrar yuklesem sorun gıdermı
Güncelleme yaparken sistem kendini yeniden başlatır bunda bir problem yok ama dll sorunu ilginçmiş. Güncellemeyi geri alıp deneyin olmazsa format atın. Belki dll konusunda bilgili birisi vardır. Bu forumda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,621
Üyeler
187,710
Son üye
Captain Claw
Geri