🔥İndirim 🔴 Steam Yaz İndirimleri Başladı!

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,658
Evet Dostlar Bugün Yani 27 Haziran - 11 Temmuz Arası İndirimler Başlıyor Almak İstediğiniz Oyunlar Var Mı ? Ben Arkadaşa Ready Or Not Aldırtacam İndirimde Bakalım Oynamayı Düşünüyoruz Ayrıca Project Zomboid Oyniyacak Arkadaşlarda Arıyorum Alacak Varsa Yazabilir Oynarız

Bu Arada İndirime Özel 4 Kişiye Cs İtemi Hediye Ediyorum Steam Guard Açık Olan 4 Kişi Aşağıya Takas Linki bıraksın Hepsine 1 İtem Atacam

1719490777200.png

Şu Linki Bırakın Yoksa Atamam Şimdiden İyi Oyunlar

İTEMLER DAĞTILDI TAKAS LİNKİ ATMAYIN

Son düzenleme:
Güzel indirimler gelir. Kaliteli oyunları kaçırmayalım. Türk oyunlarına destek olmayı unutmayalım.

yeni kasa aldım cs'ye başladım yeni yeni valla gönlün nasıl isterse hocam konu için teşekkürler :peepokalp:

Duyguma göre takas link lazımmış 😂
Teşekkürler şimdiden.

yeni kasa aldım cs'ye başladım yeni yeni valla gönlün nasıl isterse hocam konu için teşekkürler :peepokalp:

guard açık.
Hepinize Gönderdim

Evet Dostlar Bugün Yani 27 Haziran - 11 Temmuz Arası İndirimler Başlıyor Almak İstediğiniz Oyunlar Var Mı ? Ben Arkadaşa Ready Or Not Aldırtacam İndirimde Bakalım Oynamayı Düşünüyoruz Ayrıca Project Zomboid Oyniyacak Arkadaşlarda Arıyorum Alacak Varsa Yazabilir Oynarız

Bu Arada İndirime Özel 4 Kişiye Cs İtemi Hediye Ediyorum Steam Guard Açık Olan 4 Kişi Aşağıya Takas Linki bıraksın Hepsine 1 İtem Atacam

Alıntıyı görüntüle

Şu Linki Bırakın Yoksa Atamam Şimdiden İyi Oyunlar

İTEMLER DAĞTILDI TAKAS LİNKİ ATMAYIN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142