https://www.asus.com/tr/Monitors/TUF-GAMING-VG259QM/ Sitede oc ile 280hz diyor.
Aldığımda direk 280hz olarak kullanbilecek miyim overclock yapmadan?280hz knk
Knk Aynı Monitörden bende 2 tane var oc yi menuden yapabilirsin (DP Kullanmak zorundasın eğer 60 hz ın dışına çıkmak istersen)Aldığımda direk 280hz olarak kullanbilecek miyim overclock yapmadan?
knk vatandan ne kadara aldınKnk Aynı Monitörden bende 2 tane var oc yi menuden yapabilirsin (DP Kullanmak zorundasın eğer 60 hz ın dışına çıkmak istersen)
ikisi toplam 7000 tl daha zamlanmadı ama zamlanmasını beklerdim (Alacaksan biraz acele edebilirsin)knk vatandan ne kadara aldın
Bu arada kesinlikle indirim için görevliye başvur en az 20 tl indirim alırsın (Hernekadar çok olsada XD)knk vatandan ne kadara aldın
Hocam bu arada 1280x960 çözünürlükte 280hz kullanabiliyor musun bir dener misin?Knk Aynı Monitörden bende 2 tane var oc yi menuden yapabilirsin (DP Kullanmak zorundasın eğer 60 hz ın dışına çıkmak istersen)
özel ayarlardan 2k ya kadar 280 hz ı desteklediğini biliyorum(Benim modelim 2k içeriyor)Hocam bu arada 1280x960 çözünürlükte 280hz kullanabiliyor musun bir dener misin?
bir deneyebilir misin 1280x960 ile lütfen 280hz oluyor muözel ayarlardan 2k ya kadar 280 hz ı desteklediğini biliyorum(Benim modelim 2k içeriyor)
Oluyor dedi ya kanka zorlama iştebir deneyebilir misin 1280x960 ile lütfen 280hz oluyor mu